ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Γκρέι: "Μακράν το καλύτερο ματς της καριέρας μου - Σπάνιο να σου συμβεί κάτι τέτοιο"

Ο Στίβεν Γκρέι με τη φανέλα του Περιστερίου, σουτάρει από τα 6,75
Ο Στίβεν Γκρέι με τη φανέλα του Περιστερίου EUROKINISSI

Ο περιφερειακός της ομάδας του Περιστερίου, Στίβεν Γκρέι, μίλησε για τα πράγματα και θαύματα που έκανε στην πρεμιέρα του BCL με την Ρίτας, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μακράν το καλύτερο της καριέρας του.

Το Περιστέρι πραγματοποίησε μία τρομερή εμφάνιση στο Βίλνιους κόντρα στην Ρίτας, με τον Στίβεν Γκρέι να εντυπωσιάζει τους πάντες με τα κατορθώματά του, αφού κατάφερε να πετύχει 39 πόντους, έχοντας 10/13 τρίποντα, 7 ασίστ, 5 κλεψίματα, 3 ριμπάουντ και μόλις ένα λάθος. Μάλιστα, έγραψε ιστορία στο BCL καθώς έκανε ρεκόρ σε rating με το κοντέρ να σταματά στο 47.

Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει στη σελίδα της ομάδας, για την εξωπραγματική του εμφάνιση στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Για το πως νιώθει που βρίσκεται στη "ζώνη του λυκόφωτος": "Το να βρεθείς «στη ζώνη» έχει μεγάλη πλάκα, καταλαβαίνεις ότι κάτι γίνεται και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις την παραμονή σου εκεί!"

Για το αν γνώριζε το rating του: "Δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το rating... [γέλια] Προσπαθούσα μόνο να διατηρήσω αυτή τη ροή".

Για το αν έχει κάνει ανάλογο ματς στην καριέρα του: "Μακράν το καλύτερο της καριέρας μου, ένα πολύ καλό ματς σε όλους τους τομείς. Σπάνιο να σου συμβεί τέτοιο πράγμα, σίγουρα".

Για το πως θα νιώθει αν βάλει λιγότερους πόντους την επόμενη φορά: "Αν κερδίζουμε δεν έχουν σημασία οι πόντοι μου. Αυτό που θέλω είναι να έχω αυτήν την αίσθηση ότι παίζουμε καλό μπάσκετ, ότι έχουμε ροή και ρυθμό στο παιχνίδι μας".

Τέλος, όσον αφορά την ομαδική δουλειά: "Μα αυτή ακριβώς ήταν η μαγεία αυτού του ματς! Στο 95% των φάσεων, οι συμπαίκτες μου με έβγαλαν για να πάρω αυτά τα σουτ με το σωστό χώρο, με τρέξιμο στο παρκέ, με την έξτρα πάσα, με σκριν. Εγώ χρειαζόταν μόνο να έχω αυτοπεποίθηση στο σουτ μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ