ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκασόλ: "Αν επέστρεφα στην Ευρώπη θα ήταν μόνο για την Μπαρτσελόνα"

Ο Πάου Γκασόλ κάνει δηλώσεις στο κανάλι της Μπαρτσελόνα
Ο Πάου Γκασόλ κάνει δηλώσεις στο κανάλι της Μπαρτσελόνα BARCA BASKET TV / TWITTER

Ο Πάου Γκασόλ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους, πέρασε σήμερα (8/3) όλα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ενώ συναντήθηκε και με τον νέο πρόεδρο του συλλόγου, Τζοάν Λαπόρτα.

Με επιτυχία πέρασε σήμερα (8/3) ο Πάου Γκασόλ όλα τις ιατρικές εξετάσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα. Ύστερα από τη διαδικασία των ιατρικών τεστ, ο Γκασόλ συναντήθηκε με τον νέο πρόεδρο του συλλόγου, Τζοάν Λαπόρτα και τον πρώην συμπαίκτη του, Χουάν Καρλος Ναβάρο. Στη συνέχεια, ο Γκασόλ παρακολούθησε μέρος της προπόνησης της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα.

Έπειτα από απουσία σχεδόν δύο ετών από την αγωνιστική δράση, το ντεμπούτο του Γκασόλ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα αναμένεται να αργήσει με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους να περιμένει να δει την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη έπειτα από τον τραυματισμό του.

Έπειτα από μία μακροχρόνια καριέρα στο NBA, o Ισπανός center, επιστρέφει στο σύλλογο που αγωνίστηκε τελευταία φορά το 2001 προτού μετακομίσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γκασόλ μετά τα ιατρικά τεστ:

" Όλα ξεκίνησαν με μια συνομιλία με τον Χουάν Κάρλος (Ναβάρο), ο οποίος εκτός από φίλος μου συμμετέχει επίσης στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Μίλησα μαζί του για την πιθανότητα να επιστρέψω στην Ευρώπη. Τότε είπα ότι αν επέστρεφα στην Ευρώπη θα έπρεπε να είναι με την Μπαρτσελόνα", σχολίασε ο Γκασόλ στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

"Ο coach Γιασικεβίτσιους και εγώ μιλήσαμε, με ρώτησε πώς είμαι και πώς με είδε, ότι θα ταίριαζα με την ομάδα, ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και πως θα μπορούσα να συμπληρώσω. Είμαι μεγάλος για το χώρο του αθλητισμού και έπρεπε να πάμε σιγά σιγά. Ευελπιστούμε για το καλύτερο και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να το πετύχουμε".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ