ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Πενιαρόγια: "Ο Άλεκ Πίτερς έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια"

Ο Άλεκ Πίτερς με τη φανέλα της Μπασκόνια στο ΣΕΦ
Ο Άλεκ Πίτερς με τη φανέλα της Μπασκόνια στο ΣΕΦ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Τζοάν Πενιαρόγια ρωτήθηκε για τον Άλεκ Πίτερς και τα δημοσιεύματα που τον στέλνουν εκτός της Μπασκόνια, εξηγώντας πως ο έμπειρος φόργουορντ έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον ισπανικό σύλλογο.

Το όνομα του Άλεκ Πίτερς δεν είναι ένα από τα πολλά που βρίσκονται στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει ξεχωρίσει ο προπονητής του Ολυμπιακού για τη μεταγραφική ενίσχυση στη διάρκεια της offseason.

Ο Τζοάν Πενιαρόγια έσπευσε όμως να βάλει... φρένο σε όσα γράφονται και λέγονται για τον 27χρονο φόργουορντ, τονίζοντας πως αυτό δεσμεύεται εγγράφως με την Μπασκόνια. Ο head coach της ισπανικής ομάδας δεν το είπε μόνος του, ρωτήθηκε σχετικώς και εξήγησε πως -τουλάχιστον προς το παρόν- ο Άλεκ Πίτερς είναι "δεμένος" στην Μπασκόνια, σε τέτοιο βαθμό που τον υπολογίζει για το rotation της ερχόμενης περιόδου.

"Δεν έχω κάποιο άλλο νεότερο για την περίπτωσή του. Ο Άλεκ Πίτερς έχει συμβόλαιο, είναι σημαντικός για την ομάδα και μου αρέσει ως παίκτης. Θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω ότι στο διαδίκτυο γράφονται πολλά, να θυμίσω εδώ ότι πριν από δύο βδομάδες λέγανε ότι υπογράψαμε τον Ρόλαντς Σμιτς, κάτι που δεν ισχύει. Το παιχνίδι της είδησης είναι καλό, αλλά θα πρέπει να υπάρχει υπομονή σε πολλά πράγματα. Σήμερα, ο Άλεκ Πίτερς είναι παίκτης της Μπασκόνια" ανέφερε χαρακτηριστικά στη "Noticias de Alava" ο Τζοάν Πενιαρόγια για τον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος πέρσι υπέγραψε διετές (1+1) συμβόλαιο με την Μπασκόνια -νωρίτερα την Άνοιξη, στην Ισπανία ανέφεραν πως η Μπασκόνια έκανε χρήση του όρου που τον κρατούσε κοντά της μέχρι το 2023.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ