ΕΣΚΑ

Πέμπτο σερί για τον Παναθηναϊκό

Πέμπτο σερί για τον Παναθηναϊκό
STOLISV

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην ΕΣΚΑ, σε επίπεδο Εφήβων, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, παίρνοντας το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πτολεμαΐδας.

Τη δική του δυναστεία έχει δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, αφού χθες το βράδυ (3/4) κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή για πέμπτη σερί χρονιά. Οι "πράσινοι" επικράτησαν στον τελικό του Δούκα με 87-53 και κάνοντας το 3-0 στη σειρά (σ.σ.: μεταφέρονται τα αποτελέσματα της regular season), πήρε τον τίτλο.

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου συνάντησε αντίσταση μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, αφού έκτοτε "πάτησε το γκάζι" και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση, έφτασε στην άνετη επικράτηση. Ολοκλήρωσε έτσι τις υποχρεώσεις της στην ΕΣΚΑ όντας αήττητη, την ώρα που πήρε την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πτολεμαΐδας.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης (22 πόντοι), που είχε ακόμη 14 ριμπάουντ και 3 τάπες. Οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (14 πόντοι) και Νίκος Καμαριανός (10 πόντοι) ήταν οι άλλοι δύο "πράσινοι" που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων, την ώρα που έντεκα από τους δώδεκα σκόραραν.

Διαιτητές: Σώμος - Παυλόπουλος

Τα δεκάλεπτα: 21-24,43-32,75-43,87-53

Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος): Κόνιαρης 5, Λούντζης 7 (1), Κακαργιάς, Μαγιντόμπε 5(1), Σταύρος 2, Μακρυγιάννης 4, Ιορδάνου 8 (1), Γκάτζο 5 (1), Μπέλη 5, Καμαριανός 10, Παπαγιάννης 22, Χαραλαμπόπουλος 14 (2).

Δούκας (Μπακογεώργος): Δημητριάδης, Κανάκης, Μαστόρος 12 (2), Φιλίππου 9, Τζελάλης 7, Καρράς 8, Φωτόπουλος 3, Αγραβάνης 11, Κατσούλης, Γκίνης 3, Γεραμάνης, Πολύζος.

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ