ΖΕΝΙΤ

Πασκουάλ: "Ποτέ δεν μπορούμε να θεωρηθούμε φαβορί κόντρα στην Μπαρτσελόνα"

Ο Πασκουάλ σε στιγμιότυπο από το παιχνίδι της Ζενίτ με τον Ολυμπιακό
Ο Πασκουάλ σε στιγμιότυπο από το παιχνίδι της Ζενίτ με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ απαρνήθηκε την ταμπέλα του "φαβορί" για τη Ζενίτ στη σειρά με την Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε πως ο Αρτούρας Γκουντάιτις παραμένει εκτός μάχης λόγω προβλήματος στον αστράγαλο.

Η σειρά της Ζενίτ με την Μπαρτσελόνα μεταφέρεται αυτή την εβδομάδα στη Ρωσία, με την πρώτη να έχει (θεωρητικά) τον πρώτο λόγο, αφού έχει κάνει το break στο Palau Blaugrana. Παρόλ' αυτά, ο Τσάβι Πασκουάλ απαρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του, σε συνέντευξη που έδωσε στη Sport.

Ο πολύπειρος τεχνικός δήλωσε αρχικά: "Είναι ένας παίκτης πάνω στον οποίο στηριχθήκαμε από την πρώτη στιγμή. Είναι η προέκτασή μου στο παρκέ. Έχουμε εξαιρετική χημεία και έχει εξελιχθεί ως παίκτης. Είναι ο ηγέτης μας και δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ένας εκ των δεκαπέντε κορυφαίων παικτών της διοργάνωσης", για να συνεχίσει:

"Υπάρχουν πράγματα που δεν βλέπουν όλοι με γυμνό μάτι, πράγματα που δεν αντιλαμβάνονται όλοι. Για την ακρίβεια, οι δύο ομάδες άλλαξαν σημαντικά σε τακτικό επίπεδο. Είναι μια σειρά με πολλή τακτική μέσα, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε και θα περιμένουμε για τις ευκαιρίες μας, παρότι ποσοτικά είμαστε λιγότεροι".

Παρεμπιπτόντως, εξήγησε πως ο Αρτούρας Γκουντάιτις παραμένει εκτός μάχης για τη συνέχεια της σειράς, όπως επίσης κι ο Ματέους Πονίτκα.

Σε ερώτηση για το αν νιώθει πως η ομάδα του είναι πλέον το φαβορί της σειράς, απάντησε: "Φαβορί; Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε φαβορί απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ούτε τώρα ακόμη. Αυτό που κάνει η ομάδα μου όμως αξίζει αναγνώρισης".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΖΕΝΙΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ