ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Παίξαμε σαν να είναι playoffs"

Πασκουάλ: "Παίξαμε σαν να είναι playoffs"

Ο Τσάβι Πασκουάλ συνεχάρη την ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League και δήλωσε ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν το ντέρμπι οι παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έπαιξε με το πόδι στο γκάζι στο σύνολο του σαρανταλέπτου απέναντι στην ΑΕΚ, έφτασε στην επιβλητική -όσο και εντυπωσιακή- νίκη και έδωσε στον Τσάβι Πασκουάλ έναν καλό λόγο για να χαμογελά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

" Πρώτα θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου", ήταν η αρχική τοποθέτηση του 45χρονου τεχνικού, ο οποίος πρόσθεσε: " Εμείς προσεγγίσαμε το παιχνίδι σαν να είχαμε ήδη μπει στα playoffs, με αυτή τη νοοτροπία. Έχουμε δύο παιχνίδια σε 48 ώρες και θέλουμε να τα αντιμετωπίσουμε με αυτή την οπτική. Μπήκαμε με τη σωστή νοοτροπία, είχαμε ομαδικό πνεύμα και καλό ρυθμό στην επίθεση. Στην άμυνα ελέγξαμε τα πράγματα λίγο πολύ όπως τα θέλαμε, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο που ήμασταν λίγο χειρότεροι. Στο transition ήμασταν αρκετά δυναμικοί, ως προϊόν της άμυνάς μας, καταφέραμε συχνά να βρεθούμε με πλεονέκτημα. Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη, περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι".

Για τις αλλαγές στους ξένους κι αν το "τριφύλλι" θα κάνει άλλη μέχρι την έναρξη των playoffs, απάντησε πως " έχουμε περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα, θα περιμένουμε να περάσει κι ο αγώνας με το Λαύριο για να δούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ