EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα τρεις φορές, παίξαμε στα όρια"

Ο Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της Ζενίτ
Ο Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της Ζενίτ ZENIT ST. PETERSBURG

Για την πρώτη νίκη της Ζενίτ επί της Μπαρτσελόνα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs της EuroLeague, μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός των Ρώσων, Τσάβι Πασκουάλ, μετά την νίκη της Ζενίτ επί της Μπαρτσελόνα με 76-74, στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" για τα playoffs της EuroLeague. Και πως να μην ήταν άλλωστε μιας και η ομάδα του πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι και με ηγέτη τον Κέβιν Πάνγκος "έσπασε" την έδρα των Καταλανών.

Στις δηλώσεις του, ο Πασκουάλ επισήμανε τη δυσκολία αυτής της σειράς μιας και το να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα τρεις φορές είναι "σχεδόν απίθανο". "Η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα επέστρεφαν στο ματς. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα χάσαμε τον έλεγχο λίγο αλλά ευτυχώς βελτιωθήκαμε, πιστέψαμε στον εαυτό μας, συνεχίσαμε να παίζουμε άμυνα και κλείσαμε το ματς, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε πως είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα τρεις φορές αλλά πρέπει να συνεχίσουμε".

Η Ζενίτ έπαιξε χθες "στα όρια", σύμφωνα με τον Πασκουάλ, κάτι που στο τέλος τους βγήκε φτάνοντας στην επικράτηση. "Σήμερα παίξαμε στα όρια. Κάναμε εξαιρετικό ματς στην άμυνα και αλλά και στην επίθεση. Ακολουθήσαμε ακριβώς ό,τι κάναμε στην προπόνηση. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες όχι. Όταν παίζεις με μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα συνήθως χάνεις αλλά αυτή τη φορά καταφέραμε να ηγηθούμε σχεδόν σε όλο το ματς".

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες για το δεύτερο μεταξύ τους ματς στη σειρά των playoffs (23/4, 22:00) και πάλι στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

TAGS EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ