ΖΕΝΙΤ

Πασκουάλ: "Είχαμε 22 με 23 άτομα θετικά στον κορονοϊό"

Ο Τσάβι Πασκουαλ σε στιγμιότυπο από αγώνα Ρεάλ - Παναθηναϊκός την σεζόν 2018/19
Ο Τσάβι Πασκουαλ σε στιγμιότυπο από αγώνα Ρεάλ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στο Radio Vitoria και αποκάλυψε ότι 22 με 23 άτομα της Ζενίτ βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό τις προηγούμενες εβδομάδες.

Η Ζενίτ χτυπήθηκε πολύ άσχημα από τον κορονοϊό, ούσα υποχρεωμένη να κατεβάσει ρολά για περίπου τρεις εβδομάδες πριν επιστρέψει στις επάλξεις και ξαναδώσει αγώνες στην EuroLeague και τη VTB League. Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο Τσάβι Πασκουάλ, 22 με 23 άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό όταν αυτός... εισέβαλε στο εσωτερικό του ρωσικού συλλόγου, χτυπώντας κι εκείνον μεταξύ άλλων.

Ο προπονητής της Ζενίτ μίλησε στο Radio Vitoria για το γεγονός, εξηγώντας αρχικά πως "η πανδημία μάς χτύπησε πολύ άσχημα. Περίπου 22 με 23 άτομα βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό εντός της ομάδας. Η επιστροφή στις προπονήσεις δεν ήταν εύκολη. Μας πήρε 25 μέρες για να επιστρέψουμε. Ήταν σαν να είμαστε σε προετοιμασία, δίχως όμως τη δυνατότητα να δώσουμε φιλικούς αγώνες. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα απαίσιο πρόγραμμα. Χρειάστηκε να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής για επτά αγώνες μας, κάτι που σημαίνει πως αυτό που έρχεται είναι τρελό. Πρακτικά, πλέον κάθε βδομάδα θα δίνουμε δύο αγώνες στην EuroLeague" και προσέθεσε αναφορικά με την ομάδα του και όσα έμαθε από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

"Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς αμυντικά, ενώ στην επίθεση θέλουμε να έχουμε δημιουργία από όλες τις θέσεις. Όπως κι η Μπασκόνια, έτσι κι εμείς ψάχνουμε να βρούμε τα πλεονεκτήματα σε κάθε κατοχή. Έμαθα πολλά από τον Ντούσκο στην Μπαρτσελόνα. Είναι ακόμη ένας από τους καλύτερους προπονητές, αλλά το άθλημα κάποιες φορές είναι άδικο. Ο Ντούσκο αξίζει να βρίσκεται στην EuroLeague, όποιος λέει ότι είναι "κολλημένος" στις παλιές εποχές, δεν ξέρει για τι μιλάει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΖΕΝΙΤ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ