ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: "Προσβολές που βασίζονται στις ομάδες, την πολιτική, θρησκευτική ή άλλη προτίμηση δεν συνάδουν με τις αξίες μας"

Παρτίζαν: "Προσβολές που βασίζονται στις ομάδες, την πολιτική, θρησκευτική ή άλλη προτίμηση δεν συνάδουν με τις αξίες μας"
ABA LEAGUE J.T.D. / PARTIZAN MOZZART BET/ DRAGANA STJEPANOVIC

Μόνο τα αθλητικά ιδεώδη θέλει να πρεσβεύουν οι οπαδοί της στη Stark Arena η Παρτίζαν, που μέσω ανακοίνωσης τόνισε πως δεν θα ανεχθεί προσβολές οποιουδήποτε είδους, καθώς δεν συνάδουν με τα ιδανικά της.

Η Παρτίζαν έκανε το 2-1 στη σειρά με την Τσεντεβίτα και τσέκαρε το εισιτήριό της για τους τελικούς της ABA League. Το απόγευμα της Τετάρτης (7/6), ωστόσο, η ομάδα προχώρησε σε μία ανακοίνωση, τονίζοντας πως δεν θα ανεχθεί προσβλητική και αντιαθλητική συμπεριφορά από κανέναν οπαδό της, εφιστώντας την προσοχή ενόψει των ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα.

"Ένας μεγάλος αριθμός οπαδών στη Stark Arena οδήγησε τους ασπρόμαυρους στη νίκη τόσο στο «αριστούργημα» των προημιτελικών, όσο και στους δύο ημιτελικούς, κάτι που ανέβασε ακόμα περισσότερο τη φήμη μας στο πρωτάθλημα, όσον αφορά την ατμόσφαιρα.

Η παρουσία πολλών παιδιών και οικογενειών στις εξέδρες είναι κάτι για το οποίο η Παρτίζαν είναι περήφανη και κάτι για το οποίο μιλάει όλη η μπασκετική Ευρώπη.

Παρά ταύτα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων αγώνων κάποιοι επέστρεψαν στις παλιές τους συνήθειες. Συνήθειες που η ομάδα πιστεύει ότι δεν έχουν καμία θέση στα γήπεδα. Προσβολές που βασίζονται στις ομάδες, την πολιτική, τη θρησκευτική ή οποιαδήποτε άλλη προτίμηση δεν συνάδουν με τις αξίες της Παρτίζαν.

Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε τους οπαδούς μας να στηρίξουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του στους επερχόμενους τελικούς. Η φλογερή και αθλητική ατμόσφαιρα που υπήρξε στη Stark Arena πρέπει να παραμείνει ίδια και στους τελικούς. Η σπατάλη ενέργειας σε προσβολές των αντιπάλων, των διοικητικών παραγόντων των αντιπάλων, των μελών της οικογένειας των αντιπάλων ή των δημοσίων προσώπων, δεν ωφελεί αυτούς για τους οποίους πάμε στο γήπεδο, δηλαδή τον προπονητή και τους παίκτες.

Για το λόγο αυτό, η Παρτίζαν καλεί τους φιλάθλους να μεταδώσουν μόνο αγάπη για την ασπρόμαυρη ομάδα από την κερκίδα κατά τη διάρκεια της επερχόμενης τελικής σειράς και να τους δώσουν βροντερή υποστήριξη, όπως μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν", ανέφερε η εν λόγω ανακοίνωση.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ