EUROCUP

Παρτίζαν: Ο Βελίτσκοβιτς σκέφτεται (πάλι) την απόσυρση

Παρτίζαν: Ο Βελίτσκοβιτς σκέφτεται (πάλι) την απόσυρση
PHOTO CREDITS: PARTIZAN NIS / ABA LIGA

Ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς δεν έχει αποσαφηνίσει αν θα παίξει για ακόμη μία σεζόν, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί της προσπάθειας της Παρτίζαν για το 2020/21.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν άφησαν τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς να λάμψει όσο μπορούσε, κι όσο είχε φανεί στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ υποχρεώθηκε να κάνει... βήματα προς τα πίσω από ένα σημείο κι έπειτα, ενώ την τελευταία τετραετία αγωνίζεται στην Παρτίζαν, στη δεύτερη θητεία του στον σερβικό σύλλογο.

Με τους... πόνους να μην έχουν υποχωρήσει τη φετινή σεζόν, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν τα πόδια του αντέχουν για ακόμη μία σεζόν σε ABA Liga και EuroCup, με στόχο την επιστροφή στην EuroLeague. Ο ίδιος εξήγησε πως ακόμη δεν έχει την απάντηση.

"Δεν ξέρω τι να πω σε αυτό" απάντησε σε πρώτο χρόνο σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, για να προσθέσει πως "αυτή η συζήτηση γίνεται τα τελευταία τέσσερα - πέντε χρόνια. Προπονούμαι, δουλεύω καθημερινά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με μένα (λόγω τραυματισμών). Νιώθω καλά πάντως. Στη διάρκεια της καραντίνας έκανα πολύ ποδήλατο, αυτή η ξεκούραση έκανε καλό στα πόδια μου. Το χρειαζόμουν να πω την αλήθεια, ένα μικρό διάλειμμα για να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου".

Στη διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς είχε 6.3 πόντους (με 34.1% στα τρίποντα), 2.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά αγώνα στην ABA Liga.

Photo Credits: Partizan NIS / Aba Liga

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ