EUROLEAGUE

Παρτίζαν: Ο Παπαπέτρου θα παίξει με τον Ολυμπιακό

Παρτίζαν: Ο Παπαπέτρου θα παίξει με τον Ολυμπιακό
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS

Στη διάθεση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και της Παρτίζαν θα τεθεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της EuroLeague με τον Ολυμπιακό (21:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24).

Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου αναμένεται να παραταχθεί η Παρτίζαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (21:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 7η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Έλληνας φόργουορντ ανέβασε πυρετό χθες (09/11) ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους, αφού ήδη η ομάδα του έχει πολλές απουσίες, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω των υποχρεώσεων της Σερβίας στα προκριματικά παράθυρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Για την ακρίβεια η σύνθεση της Παρτίζαν θα είναι: Πάντερ, ΛεΝτέι, Παπαπέτρου, Λεσόρ, Νάναλι, Γιοβάνοβιτς, Γκλας, Μαντάρ και Βούκτσεβιτς.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήρθε στην Ελλάδα χωρίς τους Ντανίλο Άντζουσιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Ντάντε Έξουμ, Μπάλσα Κοπρίβιτσα, Άλεν Σμάιλαγκιτς και Ούρος Τριφούνοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ