ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Ο γιος του Ντράγκαν Τάρλατς, Λούκα, στην "αγκαλιά" του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ο Λούκα Τάρλατς με την προπονητική φανέλα της Παρτίζαν
Ο Λούκα Τάρλατς με την προπονητική φανέλα της Παρτίζαν PHOTO CREDITS: YOUTUBE

Ο γιος του Ντράγκαν Τάρλατς, Λούκα, ανέκαμψε από σοβαρό τραυματισμό και έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που όλοι περιμένουν στην Παρτίζαν, υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Λούκα Τάρλατς (19, 2μ02) θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στους αθλητές που είναι γεννημένοι το 2002. Ένας σοβαρός τραυματισμός πέρσι (ρήξη πρόσθιου χιαστού) τον πήγε πολύ πίσω όμως, έβαλε φρένο στην επιδίωξη της υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου με την Παρτίζαν.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε, ο ίδιος ανάρρωσε πλήρως και ανέκαμψε σε αθλητικό επίπεδο, όντας πλέον σε θέση να δώσει το "παρών" στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και να πείσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τις ικανότητές του. Οι μελανόλευκοι επένδυσαν μεγάλα ποσά το φετινό καλοκαίρι για να ενισχυθούν σε κάθε θέση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως διαγράφεται η επιδίωξη της ανάδειξης νεαρών αθλητών μέσα από το προπονητικό τους πρόγραμμα.

Αυτό το γεγονός θέλει λοιπόν να εκμεταλλευτεί κι ο Λούκα Τάρλατς, ο οποίος έχει τα κατάλληλα γονίδια για να πετύχει. Βλέπετε, είναι γιος του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Τάρλατς. Δεν αγωνίζεται βέβαια στη θέση του σέντερ, όπως ο πατέρας του, στην περιφέρεια.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROCUP ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ