ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτιζάν: Εικόνες ντροπής στο φιλικό για τον Βελίτσκοβιτς στο "αντιο" του Ντούσαν Ίβκοβιτς, οπαδοί της ομάδας τσακώθηκαν μεταξύ τους

Οπαδοί της Παρτιζάν σε στιγμή έντασης σε αγώνα της ομάδας
Οπαδοί της Παρτιζάν σε στιγμή έντασης σε αγώνα της ομάδας PRINTSCREEN

Οπαδοί της Παρτιζάν αμαύρωσαν το φιλικό για τον Νόβισα Βελίτσκοβιτς, στο οποίο αποχαιρέτησαν και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, αφού κάποια στιγμή υπήρξε ένταση με κάποιους να πλακώνονται μεταξύ τους.

Η Παρτιζάν θέλησε να τιμήσει τον Νόβισα Βελίτσκοβιτς που αποσύρθηκε και να πει "αντίο" στον Ντούσαν Ίβκοβιτς στο φιλικό με την Αναντολού Εφές. Κάποιοι εξ αυτών ωστόσο αποφάσισαν να αμαυρώσουν αυτή τη στιγμή με τον χειρότερο τρόπο.

Με το παιχνίδι να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο τηλεοπτικός φακός "έπιασε" σε μία εξέδρα κάποιους οπαδούς της Παρτιζάν να τσακώνονται, σε μία εικόνα που δεν τιμούσε κανέναν.

"Άτομα ηλικίας 20-30 ετών που για κάποιο λόγο υποστηρίζουν ότι είναι οπαδοί της Παρτιζάν πλακώθηκαν μεταξύ τους την ημέρα που ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου είπε "αντίο" στο μπάσκετ και παράλληλα πέθανε ο Πατριάρχης του σερβικού μπάσκετ, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του Ομπράντοβιτς, του Βουγιόσεβιτς και του Ντανίλοβιτς" αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα η σερβική ιστοσελίδα "telegraf.rs", για να προσθέσει στο ίδιο ύφος:

"Αυτοί οι νεαροί, γεμάτη οργή, ανεγκέφαλοι με κοντά μαλλιά και σκοτεινά βλέμματα επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο. Υπήρξε ένταση, ανταλλαγή γροθιών και σκισμένες φανέλες. Ήταν ντροπιαστικό".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ