STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Σεβαστήκαμε τον εαυτό μας, τον κόσμο και τον Προμηθέα"

Παπαθεοδώρου: "Σεβαστήκαμε τον εαυτό μας, τον κόσμο και τον Προμηθέα"
EUROKINISSI

O Ηλίας Παπαθεοδώρου έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Προμηθέα κι έδωσε το σύνθημα ενόψει του τρίτου αγώνα (9/6, 18:00) της σειράς των "μικρών" τελικών της Stoiximan.gr Basket League. Τι είπε ο Μάκης Γιατράς...

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Προμηθέα , έκανε το 2-0 στη σειρά των "μικρών" τελικών της Stoiximan.gr Basket League και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην συγκέντρωση, με την οποία αντιμετώπισε η ομάδα του την αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως περιμένει να συμβεί το ίδιο και στο ματς στο "Δ. Τόφαλος" (9/6, 18:00).

"Γνωρίζαμε τα θέματα του Προμηθέα, αλλά δεν ξέραμε το μέγεθος και την ποσότητα των προβλημάτων. Άλλες δύο φορές έχουν πετύχει μεγάλες εκτός έδρας νίκες με απουσίες, επομένως προετοιμαστήκαμε για ένα παιχνίδι ανάλογο της περίστασης. Ο Προμηθέας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά του ρόστερ, δεν φοβάται, άλλωστε, να το κάνει, το έκανε και με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που στο ημίχρονο ήταν στον πόντο. Από ένα σημείο και μετά, δεν υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός. Εμείς αγωνιστήκαμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να σεβαστούμε αντίπαλο και εαυτούς μας. Θα πάμε στην Πάτρα για να κάνουμε το 3-0 και θα πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για την κούραση που "κουβαλούν" οι ομάδες:

"Και οι δύο ομάδες είμαστε ένα επίπεδο πίσω σε ταχύτητα και ενέργεια. Η κρισιμότητα του αγώνα ήταν μεγάλη. Θέλαμε να σεβαστούμε την προσπάθειά μας, τον αντίπαλο και τον κόσμο γι’ αυτό συνεχίσαμε να παίζουμε όσο καλύτερο μπορούμε. Δεν ήταν εύκολο, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν πολύ συγκεντρωμένα. Φτάσαμε τα 50 παιχνίδια με ατελείωτα ταξίδια, ενώ προηγήθηκαν δύσκολες σειρές με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη χρονιά με τον τρόπο που πρέπει".

Τέλος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στον Θοδωρή Καρρά λέοντας πως "είναι ένας νέος παίκτης που δουλεύει πολύ σκληρά. Του δώσαμε χρόνο συμμετοχής λόγω της παρουσίας των νεαρών παιδιών στον Προμηθέα. Έχουμε πιστέψει σε αυτόν και πιστεύουμε ότι θα μας δικαιώσει".

ΓΙΑΤΡΑΣ:" ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ"

Ο Μάκης Γιατράς από την πλευρά του ανέφερε αρχικά πως "πιστεύω πως; δεν αξίζει να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Είχαμε προβλήματα πριν τον αγώνα και προέκυψε και ένα πρόβλημα με τον Πράδερ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια και έκανε το 2-0. Εμείς θέλουμε να ξαναέρθουμε στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα και να κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας για την 3η θέση. Πλέον στόχος μας η νίκη το Σάββατο στην έδρα μας για να μην κλείσει σύντομα η σειρά".

Επίσης, ρωτήκε για τους λόγους που τον έκαναν να ανοίξει το ροτέισον της ομάδας του: "Η επιλογή ήταν δική μας. Ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες όπως ο Φαγιέ, ο Λίποβι και ο Χολ για να παίξουν οι νέοι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας. Οι παίκτες αυτοί παίζουν 30-35 λεπτά σε κάθε παιχνίδι και σε πολλά έφτασαν τα 40 λεπτά σχεδόν. Τους δώσαμε μερικές ανάσες ξέροντας ότι αυτό μπορεί να κοστίσει. Πλέον τους θέλουμε ξεκούραστους το Σάββατο".

Για το αν πήρε αυτή την απόφαση κατά την διάρκεια του αγώνα, είπε: "Είδαμε ότι το παιχνίδι δεν μπορούσαμε να το πάρουμε. Βάλαμε τον Μαντζούκα, τον Καραΐσκο και τον Σκούφη για να πάρουν και παραστάσεις. Είχαμε εκτός τους Σαλούστρο, Έλις και Μιλόσεβιτς. Στα δύο λεπτά βγήκε με ενοχλήσεις και ο Πράδερ, οπότε δεν είχαμε πολλές επιλογές. Παρόλα αυτά τα νέα παιδιά είναι στο ρόστερ του Προμηθέα και τα πιστεύουμε. Για αυτό τα βάζουμε και παίζουν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ