EUROLEAGUE

Παπαπέτρου στο συμβούλιο παικτών της EuroLeague: "Eίναι ωραίο να συζητάμε εδώ θέματα που δεν μπορούμε να συζητήσουμε στους αγώνες"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου EUROKINISSI SPORTS

Πραγματοποιήθηκε το συμβούλιο των παικτών της EuroLeague στη Βαρκελώνη με την παρουσία του Τζόρντι Μπερτομέου αλλά και του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Ιωάννη Παπαπέτρου.

Το παρόν στο συμβούλιο της EuroLeague στην Βαρκελώνη έδωσαν παίκτες των ομάδων της EuroLeague ανάμεσά τους και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου. Παίκτες και στελέχη είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να κάνουν μία αποτίμηση της σεζόν που πέρασε.

Στόχος της συνεδρίασης αυτής ήταν να ενημερωθούν οι παίκτες για όσα συμβαίνουν στην λίγκα και να έχουν μία πλήρη εικόνα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει μες στη σεζόν. Οι παίκτες ενημερώθηκαν για τα οικονομικά δεδομένα της EuroLeague που άλλαξαν λόγω της πανδημίας, τη δομή του πρωταθλήματος αλλά και το πρόγραμμα.

Ανάμεσα στους παίκτες που έδωσαν το παρόν ήταν και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου που στάθηκε στον σεβασμό που έχουν όλοι οι παίκτες μεταξύ τους αλλά και τη σημασία αυτών των συμβουλίων.

"Ως παίκτες έχουμε όλοι σεβασμό ο ένας για τον άλλον και είναι ωραίο να ερχόμαστε εδώ και να συζητάμε διαφορετικά θέματα που δεν έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε στους αγώνες, όταν και βρισκόμαστε. Κάποιοι παίκτες είναι ήδη φίλοι, γνωριζόμαστε και έχουμε συνυπάρξει όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιοι άλλοι είναι νέοι στη διοργάνωση και είναι ωραίο να περνάμε χρόνο μαζί τους και να τους γνωρίζουμε καλύτερα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ