ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Πιστεύω στην ομάδα και στη δουλειά που γίνεται, δεν παίζουμε κοντά στο ταβάνι μας"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου με την φανέλα του Παναθηναϊκού INTIME

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού αλλά και την αγωνιστική κατάσταση των πρασίνων που θα βελτιωθεί με τον καιρό, μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Ιωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς.

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το νωθρό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ιωνικό αλλά και πεπεισμένος πως η ομάδα μέσα από σκληρή δουλειά θα βρει τα πατήματά της εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη νίκη των πρασίνων με 92-78 επί της ομάδας από τη Νίκαια.

"Καμιά φορά όταν λέμε άμυνα, είναι η διάθεση, είναι ο ρυθμός, τα πατήματα και η χημεία. Η χημεία δεν είναι μόνο επιθετική αλλά και αμυντική. Δεν είναι δικαιολογία. Δεν είναι μυστικό ότι θέλουμε χρόνο να βρούμε τα πατήματά μας. Στον ενδιάμεσο χρόνο θέλουμε να βρίσκουμε νίκες. Δουλεύουμε πολύ και θέλουμε να βελτιωθούμε. Θέλουμε να φτιάξουμε την άμυνά μας αλλά δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη", ανέφερε.

Για τον Ιωνικό Νίκαιας επισήμανε: "Ο Ιωνικός είναι αξιόμαχη ομάδα. Εμείς δεν ήμασταν όσοι σκληροί έπρεπε, ξεκινώντας από εμένα και λαμβάνω την ευθύνη. Έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε πολύ καλύτερα, δεν παίζουμε κοντά στο ταβάνι μας και πρέπει να δείξουμε πιο μαχητική ψυχή στην άμυνα. Αλλά δουλεύουμε σκληρά και έχουμε το σωστό σκεπτικό".

Για την προσπάθεια που θα κάνει ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια: "Για μένα στο σημαντικό είναι να πάρουμε τα κακά στοιχεία και να τα κάνουμε καλά. Χάσαμε το τελευταίο σουτ στη Μπασκόνια, χάσαμε στην Ρεάλ αλλά είναι μεγάλη σεζόν. Πιστεύω στη δουλειά που γίνεται και στην ομάδα και θα εμφανιστούμε καλύτεροι".

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: "Είναι ατομική πρόκληση για πολλούς οι πολλοί αγώνες και δεν είναι εύκολη η διαχείρηση. Θέλει χρόνο προσαρμογής. Το πιο σημαντικό είναι να ξεχνάμε τι συμβαίνει και να κρατάμε όσα πρέπει να βελτιώσουμε. Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ