ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν"

Παπαπέτρου: "Παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν"
PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τους ημιτελικούς και τελικούς της Stoiximan Basket League και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παίζει το καλύτερο μπάσκετ αυτή τη στιγμή στη σεζόν.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε για τη συγκέντρωση της ομάδας του αλλά και τον στόχο του πρωταθλήματος, ενώ υπογράμμισε πως αυτή τη δεδομένη χρονική περίοδο, οι "πράσινοι" παίζουν το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν.

"Συγχαρητήρια και από εμένα σε όσους έφτασαν ως εδώ. Εύχομαι να γίνουν ωραίες σειρές και να υπάρχει υγεία. Να κερδίσει ο καλύτερος. Σε ό,τι αφορά την ερώτηση, νομίζω πως έχουμε βρει τη χημεία μας. Ο καινούργιος κόουτς ήθελε λίγο χρόνο για να καταλάβουμε τη φιλοσοφία του και να παίξουμε το μπάσκετ του. Αυτό δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη. Αλλάξαμε προπονητή, ήρθαν νέοι παίκτες. Βρήκαμε τη χημεία μας, είμαστε εκεί που θέλαμε. Παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν και είμαστε έτοιμοι για τη σειρά που έχουμε μπροστά μας", δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε για τη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού: "Σίγουρα, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Στοχεύαμε στο Κύπελλο, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια. Νομίζω πως αυτός που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα θα κάνει και το πιο χαρούμενο καλοκαίρι. Σίγουρα μετράει η τελευταία εντύπωση".

Όσο για την ΑΕΚ: "Έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου. Διαθέτει αθλητές σαν τον Ζήση, τον Λοτζέσκι και τον Λάνγκφορντ. Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με εμπειρία. Πρέπει να προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό, να μην μπούμε χαλαροί. Να δώσουμε το 100%. Όπως είπε και ο κ. Γαλατσόπουλος, το αλατοπίπερο στον αθλητισμό είναι οι ανατροπές και σίγουρα δεν θα θέλαμε να συμβεί κάτι τέτοιο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ