ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου: " Ήταν φοβιστικό να είχες απέναντι τον Παναθηναϊκό του Παύλου Γιαννακόπουλου, ήταν αυτοκράτορας για πολλά χρόνια"

Ο Παπαπέτρου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Παύλος Γιαννακόπουλος | 17 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Παπαπέτρου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Παύλος Γιαννακόπουλος | 17 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Για την σημασία του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" αλλά και αυτοκρατορία που έχτιζε η πρώην ηγετική μορφή του Παναθηναϊκού, μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" που έχει αρχίσει και γίνεται θεσμός αλλά και την αυτοκρατορία που έχτιζε η εμβληματική μορφή του συλλόγου όταν βρισκόταν στην προεδρία του Παναθηναϊκού. Επιπλέον ο αρχηγός των "πρασίνων" στάθηκε και στην ικανότητα του Παύλου Γιαννακόπουλου να ενώνει όλη την ομάδα εδώ ευχήθηκε για την διεξαγωγή ενός καλού και ανταγωνιστικού τουρνουά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου: "Να ευχαριστήσω τους συμμετέχοντες, είναι πολύ ανταγωνιστικό ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ο σκοπός. Όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει ο κ. Παύλος στο μπάσκετ και χαιρόμαστε που γίνεται θεσμός. Να ευχηθώ ένα καλό και ανταγωνιστικό τουρνουά και μία καλή σεζόν με υγεία.

Να πω ότι πριν βρεθώ αντίπαλος είχα βρεθεί σε αυτό το γήπεδο πολλές φορές καθώς ξέρουν την μπασκετική ιστορία της οικογένειάς μου. Ήξερα τι είχε προσφέρει στον σύλλογο από πολύ μικρή ηλικία. Ήταν φοβιστικό να είχες απέναντι τον τότε Παναθηναϊκό του Παύλου Γιαννακόπουλου, ήταν αυτοκράτορας για πολλά χρόνια. Όχι μόνο για τα λεφτά που έβαλε στην ομάδα αλλά για όλα όσα έχτισε. Η ομάδα και ο κόσμος ήταν ένα και αυτό ήταν που πήγαινε μπροστά την ομάδα. Ήταν δύσκολο να βρίσκεσαι αντίπαλος του Παναθηναϊκού ειδικά σε αυτό το γήπεδο".

Για την σημασία του τουρνουά μίλησαν και οι αρχηγοί της Εφές και της Ουλμ αντίστοιχα, Μπάλμπαϊ και Γιούντερ. Ο αρχηγός της Εφές, Ντόγκους Μπάλμπαϊ δήλωσε χαρακτηριστικά: "Να ευχαριστήσουμε τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση, είναι τιμή για εμάς να συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου. Θα είναι ένα δυνατό τουρνουά με καλά παιχνίδια για το κοινό".

Από την άλλη ο αρχηγός της Ουλμ ανέφερε: "Είναι ένα σημαντικό τουρνουά με υψηλού επιπέδου ομάδες. Για εμάς είναι τιμή και η πρώτη φορά που συμμετέχουμε και θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ