ΕΟΚ

Παπανικολάου: "Θα υπερασπιστούμε με κάθε κόστος το συμφέρον του ελληνικού μπάσκετ"

Ο Άγγελος Παπανικολάου
Ο Άγγελος Παπανικολάου EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή του, ο Άγγελος Παπανικολάου έθεσε ως μοναδική προτεραιότητα το συμφέρον του ελληνικού μπάσκετ, ενώ ζήτησε την διεξαγωγή των εκλογών με άμεσο και δημοκρατικό τρόπο.

Το συμφέρον του ελληνικού μπάσκετ έθεσε ο προτεραιότητα με ανακοίνωσή του ο Άγγελος Παπανικολάου, που ζήτησε παράλληλα την διεξαγωγή των εκλογών της ΕΟΚ με άμεσο και δημοκρατικό τρόπο. Ο Παπανικολάου στήριξε την νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως πρέπει να την αφήσει να διεξαγάγει τις εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ανεξάρτητη, όπως άλλωστε ορίζει το Σύνταγμα, Δικαιοσύνη «μίλησε» σήμερα για ακόμα μια φορά στην περίφημη υπόθεση εκλογών της ΕΟΚ. Το έπραξε, δε, με το πιο ξεκάθαρο και εκκωφαντικό τρόπο, ενώ η σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου, σύμφωνα με την οποία παραμένει ως έχει το ΔΣ της Ομοσπονδίας, γνωστοποιήθηκε προς πάσα κατεύθυνση και με πολλούς αποδέκτες. Οι οποίοι και έθεταν συνεχώς εμπόδια στη διεξαγωγή των εκλογών της Ομοσπονδίας.

Το ίδιο, ίσως, να πράξουν και στη συνέχεια, σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η απαξίωση προς το πρόσωπό τους από την πλευρά των μελών του εκλογικού σώματος αλλά και των υγιών δυνάμεων του Αθλητισμού και δη του μπάσκετ.

Πρέπει να καταλάβουν ότι η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά αποδίδει Δικαιοσύνη. Ας ελπίσουμε ότι η ακατάσχετη παραληρηματική δικομανία, με στόχο την ικανοποίηση προσωπικών συμφερόντων, θα σταματήσει εδώ. Μαζί με την παροχολογία…

Ας αφήσουν, επιτέλους, τη νυν Διοίκηση της Ομοσπονδίας, τη μόνη νόμιμη Διοίκηση σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις, να διεξαγάγει άμεσα δημοκρατικές και αξιόπιστες εκλογές. Μακριά από παρεμβάσεις και αποκλεισμούς σωματείων. Με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού μπάσκετ, το οποίο θα υπερασπιστούμε με κάθε κόστος… "

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ