ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο Παπανικολάου: "Ο Γκάλης έβαλε τα κλάματα μόλις του είπα για το Asperger"

Ο Δημήτρης Παπανικολάου
Ο Δημήτρης Παπανικολάου PRINTSCREEN/ANTI1 TV

Ο Δημήτρης Παπανικολάου αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως όταν ενημέρωσε τον Νίκο Γκάλη ότι βρίσκεται στο φάσμα του Asperger ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ έβαλε τα κλάματα.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου συγκλόνισε με την αποκάλυψή του ότι βρίσκεται στο φάσμα του Asperger και ότι ξεκινάει δράση μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Νίκο Γκάλη για να ενημερώσει τον κόσμο για το τι είναι στο Asperger.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 μάλιστα, ο παλαίμαχος φόργουορντ προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη: Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ δάκρυσε όταν ο ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ανδρών τον ενημέρωσε για αυτό το γεγονός και ζήτησε την βοήθειά του.

"Οι Αντετοκούνμπο και Γκάλης είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι. Υπήρξε στιγμή που ο Νικ έβαλε τα κλάματα. Τον ξέρουμε ως απόμακρο, σκληρό, αλλά δεν ισχύει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παπανικολάου, για να προσθέσει: "Πρέπει να σταματήσει το bullying, αλλά αυτό οφείλεται στην άγνοια των υπολοίπων. Δεν είναι ασθένεια ο αυτισμός. Έχει βαθμίδες, έχει στάδια και περισσότερες δυσκολίες".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Νίκος Γκάλης είχε μιλήσει στον Βασίλη Σκουντή για αυτή την συνάντηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Δημήτρη Παπανικολάου, αποκαλύπτοντας τότε λεπτομέρειες αυτού του ιστορικού συναπαντήματος.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ