ΕΟΚ

Παπανικολάου: "Έλεγχος των σωματείων μπάσκετ και συμμετοχή στις εκλογές της ΕΟΚ"

Ο Άγγελος Παπανικολάου παρακολουθεί το Παναθηναϊκός - Μεσολόγγι στο ΟΑΚΑ
Ο Άγγελος Παπανικολάου στο ΟΑΚΑ V. STOLIS

Για έλεγχο των μπασκετικών σωματείων που εισέρχονται στο Μητρώο αλλά και την ανάγκη της συμμετοχής τους στις εκλογές της ΕΟΚ, μίλησε με ανακοίνωση του ο Άγγελος Παπανικολάου.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού άνοιξε και πάλι την ηλεκτρονική της πλατφόρμα για εγγραφή στο Μητρώο για όσα σωματεία δεν πρόλαβαν να το κάνουν. Ο υποψήφιος, για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανκολάου, δέχθηκε με ενθουσιασμό την απόφαση αυτή και με ανακοίνωσή του τόνισε την ανάγκη για έλεγχο των σωματείων και συμμετοχή τους στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση του Άγγελου Παπανικολάου:

"Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) να ανοίξει και πάλι τη διαδικτυακή ηλεκτρονική πλατφόρμα με τίτλο "Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση", προκειμένου να ενταχθούν αθλητικοί σύλλογοι που δεν πρόλαβαν να το πράξουν λόγω, πρωτίστως, των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία.

Αποτελεί πάγιο αίτημα τόσο δικό μας όσο και των πολυάριθμων σωματείων ανά τη χώρα, τα οποία τηρούν πλήρως τις προϋποθέσεις όχι, μόνο να λάβουν την επιχορήγηση της Πολιτείας αλλά και να συμμετέχουν στις εκλογές της ΕΟΚ.

Θεωρούμε επιτακτική ανάγκη εκ μέρους της ΓΓΑ να προχωρήσει άμεσα ο έλεγχος των αθλητικών σωματείων, δίνοντας προτεραιότητα σ’ αυτά που μετέχουν στα πρωταθλήματα του Μπάσκετ, με αποκλειστικό στόχο να μετέχουν στις εκλογές της ΕΟΚ. Την εποχή που αναφερόμαστε στην παθητική στάσης του πολίτη ως προς τα δημόσια πεπραγμένα, θεωρούμε ότι η συμμετοχή όλων των ενεργών σωματείων θα ήταν η πιο ουσιώδη απάντηση. Παράλληλα, θα αποτελέσει και την καλύτερη απάντηση σε όλους όσοι μιλούν για προσχηματική απόφαση".

Photo credits: V. Stolis

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ