ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Δεν θα αργήσει να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει"

Ο Κώστας Παπανικολάου με τον Τζο Αρλάουκας
Ο Κώστας Παπανικολάου με τον Τζο Αρλάουκας

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο κανάλι της EuroLeague στην εκπομπή "The Crossover", για την πορεία του στον χώρο του μπάσκετ, τον Ολυμπιακό, τα συναισθήματά του για το κεφάλαιο της πατρότητας αλλά και πολλά άλλα (VIDEO).

Στον Τζο Αρλάουκας και την γνωστή πλέον εκπομπή του "The Crossover" στο κανάλι της EuroLeague, μίλησε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου. Μάλιστα, αναφέρθηκε τόσο στην επιλογή του μπάσκετ αντί του βόλεϊ όσο και στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, τον Ολυμπιακό και φυσικά τα πρώτα του συναισθήματα που θα γίνει σύντομα πατέρας.

"Ο Ολυμπιακός τότε κοίταζε νεαρούς παίκτες, σαν τον Βασιλόπουλο ο οποίος ήταν μόλις 23 ετών. Αντίστοιχες περιπτώσεις ήταν και αυτές των Μπουρούση-Σλούκα. Ο Παναθηναϊκός ήταν τότε ο δυνατός. Θεωρώ πως έκανα καλά, διότι τότε σκέφτηκα πως θα έχω την ευκαιρία μου στον Ολυμπιακό, γι' αυτό και πήγα", δήλωσε αρχικά.

Για το μέλλον του Ολυμπιακού: "Σίγουρα τα δύο χρόνια που πέρασαν δεν τα λες και τα καλύτερα. Είχαμε κάποιες αλλαγές που δεν μπορούν να σε κάνουν να επιστρέψεις αυτόματα εκεί που ήσουν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με ό,τι έχουμε πετύχει σε αυτή την ομάδα. Είναι μία μεταβατική σεζόν, έτσι ώστε να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν".

Για όταν "κόπηκε" από τις μικρές Εθνικές ομάδες: "Είπα πως για να πετύχω πρέπει να δουλέψω. Να δουλέψω σκληρά αν θέλω να πετύχω σε αυτό τον χώρο. Υπήρχαν σίγουρα καλύτεροι από εμένα. Αυτή ήταν και η στιγμή που με άλλαξε, με έκανε να δουλέψω σκληρά".

Όσο για το ότι θα γίνει πατέρας: "Είναι κάτι που ανυπομονώ. Ανυπομονώ για τον ερχομό του πρώτου μου παιδιού. Για τους άντρες παίρνει λίγο χρόνο για να καταλάβουν. Πάνε την μια ημέρα στο νοσοκομείο και την επόμενη επιστρέφουν με ένα μωρό. Ο Θεός έχει φτιάξει για έναν λόγο τις γυναίκες τόσο δυνατές, για να αντέξουν όλη αυτή την διαδικασία. Γεννάει τέλος Μαρτίου, αρχές Απριλίου. Κοντεύουμε. Θα σκεφτώ να κάνω όσα παιδιά έχει ο Σπανούλης, αν έρθουν μαζί με τις επιτυχίες του

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ