ΕΟΚ

Παπανικολάου: "Απόλυτα σωστή η απόφαση για επαναλειτουργία του ερασιτεχνικού αθλητισμού"

Ο Άγγελος Παπανικολάου παρακολουθεί το Παναθηναϊκός - Μεσολόγγι στο ΟΑΚΑ
Ο Άγγελος Παπανικολάου στο ΟΑΚΑ V. STOLIS

"Απόλυτα σωστή" χαρακτήρισε την απόφαση των εμπειρογνωμόνων για επαναλειτουργία του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ο Άγγελος Παπανικολάου, που συμμετείχε στην σύσκεψη.

Ευχαριστημένος με την απόφαση των ειδικών για επαναλειτουργία του ερασιτεχνικού αθλητισμού, εμφανίστηκε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου.

Ο Παπανικολάου, που συμμετείχε στη σύσκεψη, είπε την απόψή του με στοιχεία για την μεγάλη ανάγκη ανοίγματος του ερασιτεχνικού Αθλητισμού ενώ δεν παρέλειψε να κλείσει λέγοντας πως "με ευχολόγια και ανακοινώσεις δεν επιλύονται τα προβλήματα".

Η δήλωση του Παπανικολάου

"Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την απόφαση των εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με την οποία θα επαναλειτουργήσει ο ερασιτεχνικός Αθλητισμός. Μια απόφαση απόλυτα σωστή, η οποία στηρίχθηκε σε δεδομένα και άψογα τεκμηριωμένες τοποθετήσεις που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης της υπο-επιτροπής των λοιμωξιολόγων για τον Αθλητισμό.

Στην εν λόγω σύσκεψη είχα την τιμή να συμμετέχω αλλά και να εκφράσω την επιστημονική άποψή μου για την επιτακτική αναγκαιότητα ανοίγματος του ερασιτεχνικού Αθλητισμού και ειδικότερα την έναρξη των ηλικιακών (μοριοδοτούμενων) πρωταθλημάτων.

Παρουσίασα ενδελεχώς στοιχεία και θεωρώ ότι συνέβαλα από την πλευρά μου στην απόφαση των εμπειρογνώμων. Σημαντική, δε, ήταν η προετοιμασία και η παρουσίαση όλων των δεδομένων εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργου Μαυρωτά.

Αντί επιλόγου, θα ήθελα να αναφέρω ότι με ευχολόγια και ανακοινώσεις δεν επιλύονται τα προβλήματα. Πολλώ δε μάλλον, περιμένοντας παρεμβάσεις άλλων…".

Photo credits: V. Stolis

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ