ΕΟΚ

Παπανικολάου: "Aποφεύχθηκε ο εμφύλιος που κάποιοι επιχείρησαν να επιτύχουν για προσωπικούς λόγους"

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου EUROKINISSI

Με δήλωσή του, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου πήρε θέση για την απόφαση του Πρωτοδικείου να απορρίψει την προσφυγή του μέλους της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα.

Ως έναν "εμφύλιο" που αποφεύχθηκε χαρακτήρισε την απόρριψη της προσφυγής από μέλος της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα από το Πρωτοδικείο Αθηνών, ο Άγγελος Παπανικολάου. Με δήλωσή του, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ τόνισε πως πρόκειται για "δικαίωση των σωματείων" ενώ επισήμανε πως το ελληνικό μπάσκετ παραμένει αδιαίρετο.

Αναλυτικά η δήλωση του Άγγελου Παπανικολάου:

"Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν… Η αποσταθεροποίηση του Ελληνικού Μπάσκετ αποφεύχθηκε σήμερα το πρωί με την απόρριψη της προσφυγής για τη ματαίωση των εκλογών, που είναι προγραμματισμένες για τις 12 Σεπτεμβρίου 2021. Μαζί αποφεύχθηκε και ο 'εμφύλιος', που κάποιοι επιχείρησαν να επιτύχουν αποκλειστικά και μόνο για προσωπικούς λόγους…

Τα Σωματεία δικαιώθηκαν για έβδομη φορά. Από την πρώτη στιγμή είχα επισημάνει ότι στο Ελληνικό Μπάσκετ δεν χωρούν 'παιδιά' και 'αποπαίδια'. Δεν χωρούν σωματεία 'δικά μας' και 'δικά σας'. Το Ελληνικό Μπάσκετ είναι ένα και αδιαίρετο και προπάντων, ισχυρό. Κυρίως, δε, το Ελληνικό Μπάσκετ δεν δύναται να συρρικνωθεί, μόνο και μόνο για να εκλεγούν συγκεκριμένοι παράγοντες.

Η θέση μας ήταν ξεκάθαρη εξ αρχής και πλέον, επιβεβαιώθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο. Το Ελληνικό Μπάσκετ ψηφίζει την Κυριακή για την ανάδειξη ενός ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γυρίσει σελίδα…".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ