ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαγιάννης: "Ο Ολυμπιακός φέρνει μεγαλύτερο ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα, θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια εναντίον του"

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σε αγώνα του Παναθηναϊκού
Ο Γιώργος Παπαγιάννης σε αγώνα του Παναθηναϊκού INTIME

Ο Γιώργος Παπαγιάννης παραδέχθηκε ότι η επιστροφή του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League ανεβάζει τον ανταγωνισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι η 16η θέση που κατέκτησε πέρυσι ο Παναθηναϊκός δεν αντιπροσώπευε την εικόνα της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός παρέθεσε την Media Day του, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να μιλάει στα κανάλια της novasports και να αναφέρεται σε μία σειρά από θέματα.

Ο σέντερ των "πράσινων" αναφέρθηκε στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, την περσινή σεζόν του Παναθηναϊκού, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Stoiximan Basket League, τις μεταγραφικές απώλειες, την φιλοσοφία του Δημήτρη Πρίφτη και τους προσωπικούς του στόχους για φέτος.

Αναλυτικά ο Παπαγιάννης δήλωσε:

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: "Θα είναι περίεργο, μετά από τόσο καιρό. Είναι όμως και κάτι χαρούμενο. Το ΟΑΚΑ και εμείς χρειαζόμαστε τον κόσμο".

Για την περσινή πορεία του Παναθηναϊκού στην EuroLeague: "Πιστεύω ότι η 16η θέση που κατακτήσαμε την περσινή σεζόν δεν ήταν αντιπροσωπευτική για εμάς".

Για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League: "Ο Ολυμπιακός δίνει μεγαλύτερο ανταγωνισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια εναντίον του. Θα δώσει μεγαλύτερη ένταση τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο".

Για την φιλοσοφία του Δημήτρη Πρίφτη: "Ο coach ζητάει πολλά ελεύθερα σουτ, έχουμε πολύ καλούς σουτερ, τον Νεμάνια, τον Μέικον που είναι εξαιρετικοί στην θέση 2. Θα υπάρχει μεγαλύτερη ενέργεια στην ομάδα. Είμαστε νεαροί οι περισσότεροι παίκτες, θεωρώ ότι θα βγαίνουν αρκετοί αιφνιδιασμοί."

Για την απώλεια του Ντίνου Μήτογλου: "Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν βασικό κομμάτι για την ομάδα, αλλά έχουν έρθει νέοι παίκτες στην ομάδα που θα καλύψουν τη θέση".

Για τον φετινό του στόχο: "Ατομικός μου στόχος είναι να βγω πρώτος στα κοψίματα. Εκτός γηπέδου έχω μεγάλη ευθύνη, είναι η έκτη μου χρόνια στον σύλλογο, αγαπάω την ομάδα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ