ΛΑΡΙΣΑ

Παπαδάκης: "Αλλάξαμε παίκτες, προπονητή αλλά σήμερα ήταν δικαίωση για εμάς "

Ο Κώστας Παπαδάκης εν ώρα δηλώσεων στην ΕΡΤ
Ο Κώστας Παπαδάκης εν ώρα δηλώσεων στην ΕΡΤ ERT SPORTS

Μετά την τεράστια νίκη παραμονής επί του Ηρακλή, ο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης Κώστας Παπαδάκης, μίλησε για τις δυσκολίες της σεζόν αλλά και τη δικαίωση που ήρθε (VIDEO)

Σε ένα ματς που έχανε με 19 πόντους, η Λάρισα πήρε τεράστια νίκη επί του Ηρακλή και σε συνδυασμό με την ήττα του Μεσολογγίου από τον Προμηθέα, παρέμεινε στην Stoiximan Basket League.

Ο Κώστας Παπαδάκης ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, πήρε μεγάλα τρίποντα στη λήξη και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη.

Δείτε το μεγάλο τρίποντο του Παπαδάκη:

Εμφανώς ικανοποιημένος και ανακουφισμένος, ο νεαρός γκαρντ μίλησε μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της ΕΡΤ για δικαίωση, παρά τις δυσκολίες που είχε η φετινή σεζόν. "Είναι μια δύσκολη χρονιά για εμάς, αλλάξαμε παίκτες, προπονητή, χάσαμε πολλά ματς στις λεπτομέρειες, σήμερα είναι μια δικαίωση για εμάς".

Όσο για το μεγάλο τρίποντο στο τέλος, ο γκαρντ της Λάρισας είπε: "Δεν θεωρώ ότι είμαι μικρός, εγώ παίζω κανονικά για την ομάδα μου, μου έκανε καλό σκριν ο Μιχάλης, πήρα το σουτ, το έβαλα, κερδίσαμε και είμαι πολύ ευτυχισμένος".

Οι δηλώσεις του Παπαδάκη στην ΕΡΤ

Photo credits: ERT SPORTS

TAGS ΛΑΡΙΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ