ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πάου Γκασόλ: "Νιώθω λίγο σκουριασμένος, αλλά ήταν ξεχωριστή μέρα"

Ο Καλάθης συνομιλεί με τον Γκασόλ σε αγώνα της Μπαρτσελόνα
Ο Καλάθης συνομιλεί με τον Γκασόλ σε αγώνα της Μπαρτσελόνα NOVASPORTS

Ο Πάου Γκασόλ επέστρεψε στην δράση μετά από περίπου δύο χρόνια και μίλησε για τα συναισθήματα, αλλά και τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπάγερν στην αυλαία της regular season της EuroLeague, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Το μείζον για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν η συμμετοχή του Πάου Γκασόλ στην αναμέτρηση.

Η παρουσία του στο παρκέ για 13'03'' απέναντι στη γερμανική ομάδα ήταν η είδηση της ημέρας για τους μπλαουγκράνα, με τον ίδιο να σκοράρει μάλιστα από τις πρώτες κιόλας κατοχές και να κλείνει την αναμέτρηση με 9 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 41χρονος ψηλός μίλησε για τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

"Πρώτο παιχνίδι, ήταν αρκετά έντονο συναισθηματικά και συναρπαστικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να επιστρέψω στο γήπεδο μετά από περισσότερα από δύο χρόνια, διάστημα στο οποίο δεν μπορούσα να αγωνιστώ λόγω τραυματισμού. Ήταν πολύ ξεχωριστή η σημερινή (σ.σ.: χθεσινή) μέρα. Ακόμη νιώθω λίγο σκουριασμένος, αλλά αυτό είναι κάτι που περίμενα. Πάνω απ όλα όμως είναι μια μέρα χαράς για μένα και την οικογένειά μου και την ομάδα μου. Ανυπομονώ να συνεχίσω τη δουλειά με τα παιδιά και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξή σας" είπε χαρακτηριστικά ο Πάου Γκασόλ, που θα αποτελέσει μια σπουδαία εναλλακτική λύση για τη front line της Μπαρτσελόνα στην τελική ευθεία της σεζόν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ