ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πάου Γκασόλ: "Ίσως το τελευταίο μου παιχνίδι, είναι στιγμή να ξεκουραστώ και να σκεφτώ το μέλλον"

Ο Πάου Γκασόλ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Πάου Γκασόλ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα PRINTSCREEN

Ο Πάου Γκασόλ τα άφησε όλα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας ότι πάντα έλεγε ότι ίσως στους τελικούς παίξει τα τελευταία παιχνίδια του, αλλά θέλει να σκεφτεί.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το πρωτάθλημα με 2-0 νίκες επί της Ρεάλ και η κουβέντα δεν άργησε να πάει στον Πάου Γκασόλ και τις σκέψεις του για το μέλλον. Ο 41χρονος φόργουορντ/σέντερ ωστόσο τα άφησε όλα ανοιχτά όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Ξέροντας ότι το τέλος του δρόμου πλησιάζει, ο Γκασόλ ήταν... σφίγγα, μην αποκαλύπτοντας πολλά. "Σκεφτόμουν αρκετά ότι ίσως αυτό να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, ειδικά στην φάση της καριέρας μου που βρίσκομαι, όπου έχω περάσει πολλούς τραυματισμούς και έχω διαψεύσει τα προγνωστικά" δήλωσε αρχικά ο Γκασόλ, για να προσθέσει πάντως στην συνέχεια:

"Θα δούμε τι θα γίνει. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ και να σκεφτώ το μέλλον μου. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος που έπαιξα σε αυτό το επίπεδο σε αυτή την φάση της καριέρας μου, στα 41 μου χρόνια, ενώ πριν λίγους μήνες έγινα πατέρας".

Κλείνοντας, ο Γκασόλ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να ενισχύσει την εθνική Ισπανίας τους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες και αφού παραδέχθηκε ότι έχει μιλήσει με τον Σέρχιο Σκαριόλο τόνισε: "Αυτές τις ημέρες πρέπει να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, επειδή το αξίζει και μετά θα σκεφτώ την εθνική. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ