ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Υποδέχεται την ισχυρή Γαλατάσαραϊ για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν με την φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Μάλκολμ Γκρίφιν με την φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, ψάχνοντας την 1η του νίκη στην διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ έχει αγώνα σήμερα (25/10). Έναν εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα για την ακρίβεια, αφού υποδέχεται την δυνατή Γαλατάσαραϊ (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση.

Έχοντας δύο ήττες στους δύο πρώτους αγώνες (από την Ιγκοκέα εκτός έδρας και την Νίμπουρκ εντός έδρας) ο "Δικέφαλος" υποδέχεται την δυνατότερη ομάδα του ομίλου ξέροντας ότι μία νίκη θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα. Μία ήττα δεν θα είναι και... καταστροφή, αφού ο στόχος παραμένει να τερματίσει πάνω από μία εκ των Νίμπουρκ ή Ιγκοκέα ώστε να κατακτήσει την 2η ή την 3η θέση στον όμιλο. Μία νίκη όμως θα φέρει τα πάντα τούμπα στον όμιλο, αφού η τουρκική ομάδα έχει νικήσει τους δύο ανταγωνιστές της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του συστήματος διεξαγωγής του BCL, από την φάση των ομίλων προκρίνονται κατευθείαν στην φάση των 16 οι πρώτες ομάδες των 8 ομίλων. Οι ομάδες που θα κατακτήσουν την 2η και την 3η θέση θα διασταυρωθούν σε play-in τουρνουά από όπου θα προκύψουν οι άλλες 8 θέσεις.

TAGS ΠΑΟΚ BASKETBALL CH. LEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ