ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, Πρέλεβιτς: Συλλεκτικά εισιτήρια και υπογεγραμμένες εμφανίσεις στην ημέρα που θα αποσυρθεί η φανέλα του

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε με ανακοίνωσή του για τις λεπτομέρειες σχετικά με την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στον αγώνα με την ΑΕΚ, αναφέροντας ότι μεταξύ άλλων θα υπάρχουν συλλεκτικά εισιτήρια, υπογεγραμμένες φανέλες από τον θρύλο του συλλόγου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς από τον ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει. Την 1η Απριλίου, στον αγώνα με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Basket League, η φανέλα του θρύλου της ομάδας θα ανέβει στον ουρανό του γηπέδου του "Δικεφάλου", με τον ΠΑΟΚ να γνωστοποιεί τις λεπτομέρειες της μεγάλης βραδιάς.

Από τα συλλεκτικά εισιτήρια, μέχρι τις - λίγες - υπογεγραμμένες φανέλες του Μπάνε και τα σχετικά φανελάκια, η βραδιά αναμένεται να είναι τόσο ξεχωριστή όσο ο ίδιος ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Μετράμε αντίστροφα για μία ιστορική στιγμή και ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την εκδήλωση της απόσυρσης της φανέλας «7» του Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1η Απριλίου 2023 στις 19:15 στο PAOK Sports Arena θα πρέπει να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους.

Υπάρχει σημαντική προπώληση και έχουν ήδη εξαντληθεί τα εισιτήρια στις θύρες VIP, αλλά και στα διαζώματα 108, 109, 110 και 111.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά (10:00-18:00) από το PAOK Sports Arena, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας OnLine από τη διεύθυνση https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/seatingPlan.html?idProduct=2124962

Συστήνεται προς όλους επίσης, η έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο, το αργότερο μέχρι τις 18:30, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, αλλά και προκειμένου να μην χαθεί ούτε λεπτό από την ιστορική βραδιά στο PAOK Sports Arena..

Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ mateco – ΑΕΚ είναι συλλεκτικά, καθώς φέρουν ειδική σήμανση με το όνομα/λογότυπο BANE PRELEVIC, που δημιουργήθηκε με αφορμή την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Θα κυκλοφορήσουν επίσης τα εξής συλλεκτικά είδη…

* Οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας, με το όνομα PRELEVIC, τον αριθμό «7» και την υπογραφή του Μπάνε Πρέλεβιτς. Θα κυκλοφορήσει περιορισμένος αριθμός συλλεκτικών υπογεγραμμένων εμφανίσεων. Οι πρώτες 200 συλλεκτικές φανέλες θα είναι αριθμημένες.

* Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπορούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να προμηθευτούν και τα συλλεκτικά T-Shirt που θα κυκλοφορήσουν ενόψει της απόσυρσης της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς.

* Θα κυκλοφορήσουν επίσης συλλεκτικές θήκες κινητών τηλεφώνων, σε επτά διαφορετικά σχέδια. Όλα με επίκεντρο τον Μπάνε Πρέλεβιτς και για όλα τα μοντέλα κινητών τηλεφώνων.

Όλα τα συλλεκτικά προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από την ερχόμενη Δευτέρα στη μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena και θα διατίθενται και το Σάββατο 1η Απριλίου 2023.

Πληροφορίες και προπαραγγελίες στο τηλέφωνο: 2315550760"

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ