ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι προβλέψεις των παικτών για την σεζόν του ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η λατρεία του Λυκογιάννη στους Σίξερς

Ο Άρης Λυκογιάννης δίνει οδηγίες στον πάγκο του ΠΑΟΚ
Ο Άρης Λυκογιάννης δίνει οδηγίες στον πάγκο του ΠΑΟΚ INTIME

Ο ΠΑΟΚ έβαλε τους παίκτες και τον Άρη Λυκογιάννη να αποκαλύψουν τις προτιμήσεις τους και να κάνουν τις προβλέψεις τους για το ΝΒΑ, με τον τεχνικό του "Δικεφάλου" να μην κρύβει την προτίμησή του για τους Σίξερς, σε όλα τα επίπεδα.

Η σεζόν 2021/22 του ΝΒΑ ξεκίνησε και αυτό αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να δώσει τον λόγο στους παίκτες του και τον προπονητή του, Άρη Λυκογιάννη, για να κάνουν τις προβλέψεις τους, αλλά και να πουν τις προτιμήσες τους ενόψει της σεζόν 2021/22.

Οι Λέικερς και οι Νετς είχαν την μερίδα του λέοντος στις προβλέψεις για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, με τους Μπακς να παίρνουν κι αυτούς κάποιες ψήφους, ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων για τον αγαπημένο παίκτη. Από εκεί και πέρα, ξεχώρισαν οι απόψεις του Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος έδειξε ότι είναι φανατικός υποστηρικτής των Σίξερς, αφού ανέφερε ότι αγαπημένος του παίκτης είναι ο άλλοτε παίκτης της ομάδας Μορίς Τσικς, ενώ υποστήριξε ότι η Φιλαντέλφεια θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Δείτε το όμορφο VIDEO:

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ