ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Λι

Ο Άντονι Λι με την φανέλα του Ρεθύμνου
Ο Άντονι Λι με την φανέλα του Ρεθύμνου INTIME

Ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Λι (31 χρονών, 2.06 μέτρα), ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα για χάρη του Πανιωνίου και του Ρεθύμνου.

Ο Άντονι Λι (31 χρονών, 2.06 μέτρα) ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΠΑΟΚ όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο "Δικέφαλος".

Ο άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου και του Ρεθύμνου παίρνει ουσιαστικά την θέση του Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έλυσε πρόσφατα την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Anthony Lee, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ τον Anthony Lee, ο οποίος αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη, για να ενσωματωθεί με την ομάδα μας.

Ο Anthony Lee, γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1991 στο Ορλάντο, έχει ύψος 2μ.06 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουρντ και σέντερ. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Ohio State, στο οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2014-15, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις σεζόν με το Temple.

Από το 2015, όταν και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα αγωνίζεται στην Ευρώπη και είναι γνωστός στον ΠΑΟΚ και στο Ελληνικό κοινό από την θητεία του σε Ρέθυμνο και Πανιώνιο.

Στην ομάδα της Κρήτης αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-18 (6,7 πόντοι και 5 ριμπάουντ, σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος), όπου ήταν συμπαίκτης με τον Αντρέα Χριστοδούλου.

Στον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια (7,5 πόντοι, 5,3 ριμπάουντ) τη σεζόν 2019-20, είχε συμπαίκτη του τον Γιώργο Καμπερίδη, τον οποίο θα βρει αυτή τη σεζόν στον ΠΑΟΚ mateco.

Στη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας, ο Anthony Lee έχει αγωνιστεί σε Αυστρία, Λετονία, Σλοβακία, Ισραήλ, Λιθουανία, Τουρκία και Βόρεια Μακεδονία, ενώ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στην CB Almansa (Α2 Ισπανίας) με μέσο όρο 5 πόντους και 4 ριμπαουντ σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ