ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Πάντερ: "Θέλω να μείνω στην Αρμάνι Μιλάνο, ο Μεσίνα είναι ο άνθρωπός μου"

Ο Κεβίν Πάντερ της Αρμάνι Μιλάνο στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Κεβίν Πάντερ της Αρμάνι Μιλάνο στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε OLIMPIA MILANO OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, Κέβιν Πάντερ, έστειλε μήνυμα παραμονής προς την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ έβγαλε το καπέλο στον Έτορε Μεσίνα, λίγες ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι για τα playoffs της EuroLeague.

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι των playoffs της EuroLeague, ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Μπάγερν Μονάχου (21:45, Novasports 1HD και LIVE από το SPORT 24), ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα, Κέβιν Πάντερ έστειλε μήνυμα παραμονής προς την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ έβγαλε το καπέλο στον Έτορε Μεσίνα, μιλώντας στην Tuttosport και τον Πιέρο Γκερίνι.

"Πραγματικά ελπίζω να ανανεώσω. Νιώθω καλά, παίζω καλά, μου αρέσει η ομάδα. Εμπιστεύομαι τον Έτορε Μεσίνα, έχουμε κώδικα επικοινωνίας. Ελπίζω να μείνω. Αυτό θέλω", δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: "Όπως λέμε και στην Αμερική, ο Μεσίνα, είναι ο άνθρωπός μου. Του χρωστάω πολλά. Αρχικά είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, μπορεί και επηρεάζει παίκτες και συμπεριφορές. Είναι σπουδαίος προπονητής. Δίνει έμφαση σε μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες. Κάποιες φορές φωνάζει αλλά εμένα δεν με επηρεάζει. Με αφήνει να κάνω το παιχνίδι μου".

Ο Πάντερ φέτος στην EuroLeague, μετράει κατά μέσο όρο 15 πόντους, με 53% στα δίπονται και 40.1% στα σουτ τριών πόντων.

Photo Credits: Olimpia Milano Official Twitter Account

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ