ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Παντελής Βλαχόπουλος και Χάρης Σταύρου προλογίζουν βιβλίο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Παντελής Βλαχόπουλος και Χάρης Σταύρου προλογίζουν βιβλίο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
DIOPTRA - 24MEDIA CREATIVE TEAM, KONSTANTINOS BADOUNAS

Τρεις μήνες μετά από την κυκλοφορία του, το βιβλίο της Μίριν Φέιντερ "Γιάννης: Εκτόξευση στα Αστέρια" από τις Εκδόσεις Διόπτρα", βρίσκεται πια στην 6η έκδοσή του, με τους Παντελή Βλαχόπουλο - Χάρη Σταύρου να το προλογίζουν.

Το timing της έκδοσής του, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Το βιβλίο "Γιάννης: Εκτόξευση στα Αστέρια" κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, αμέσως μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μιλγουόκι Μπακς και τρεις μήνες μετά, βρίσκεται ήδη στην 6η του έκδοση!

Η συγγραφέας Μίριν Φέιντερ πέρασε εικόνες στο χαρτί, σε ένα βιβλίο σχεδόν 500 σελίδων (σε μετάφραση Νίκου Παπαδογιάννη) που περιλαμβάνει ανέκδοτες μέχρι πρόσφατα ιστορίες από την ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα, από τα πρώτα χρόνια του Γιάννη στο μπάσκετ και στη συνέχεια στο ΝΒΑ, αλλά και φωτογραφίες από την πορεία του στα αμερικανικά γήπεδα, από την ημέρα του Draft 2013, μέχρι και την στέψη του ως πρωταθλητή μετά από τους τελικούς με τους Φοίνιξ Σανς.

Οι Εκδόσεις Διόπτρα έκαναν την τιμή στην 24MEDIA και ζήτησαν από τον Editorial Director του SPORT24, Παντελή Βλαχόπουλο και από τον Senior Editor του SPORT24, Χάρη Σταύρου, να προλογίσουν το βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί από κάθε φίλο του μπάσκετ, από κάθε φίλο του αθλητισμού, το βιβλίο που θα πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι και να αποτελεί οδηγό για όλους.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ