ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ανακοίνωσε στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ ότι αποσύρεται από την Basket League

ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI)
ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ότι δεν έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στην Basket League την σεζόν 2020/21. Θα γίνει νέα κλήρωση με 12 ομάδες όταν επισημοποιηθεί η αποχώρηση.

Οι εξελίξεις γύρω από τον Πανιώνιο και την Basket League συνεχίζουν να τρέχουν. Το τελευταίο επεισόδιο, μέχρι το επόμενο, ήταν η ανακοίνωση των "κυανέρυθρων" στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ ότι θα αποσυρθούν από την Basket League.

Η συγκεκριμένη κίνηση βέβαια ήταν απλώς το επόμενο βήμα μετά την δήλωση του Προέδρου της ΚΑΕ, Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, ότι έπειτα από το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με υποψήφιο επενδυτή, ο Πανιώνιος δεν θα κατάβει στην Basket League.

Πλέον, για να επισημοποιηθεί η απόσυρση του Πανιωνίου από την Basket League πρέπει να κατατεθεί σχετικό έγγραφο από τους "κυανέρυθρους" στην διοργανώτρια αρχή. Μόλις γίνει αυτό, τότε θα πρέπει να γίνει εκ νέου κλήρωση, αφού πλέον οι ομάδες της Basket League θα είναι 12 και όχι 13, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να πάρει ρεπό κάποια από αυτές.

Όσο για τον Πανιώνιο; Θα υποβιβαστεί στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ, στην πιο μαύρη σελίδα της μπασκετικής ιστορίας του.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ