ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Βρισκόμαστε σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση"

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγχαίρουν ο ένας τον άλλον σε εντός έδρας αναμέτρηση για τη EuroLeague 2020/21
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγχαίρουν ο ένας τον άλλον σε αγώνα της EuroLeague EUROKINISSI

Ανακοίνωση με την οποία εξηγεί πως οι αρμόδιες αρχές δεν επέτρεψαν στην αποστολή να ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη, εξαιτίας του επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19, εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Λίγες μόλις ώρες μετά από την ανακοίνωση της αναβολής του αγώνα με τη Ζενίτ για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξήγησε μέσω της ιστοσελίδας της πως οι ελληνικές αρχές ήταν εκείνες που δεν επέτρεψαν στην αποστολή της ομάδας να ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη εξαιτίας του επιβεβαιωμένου θετικού κρούσματος covid-19 που ανιχνεύθηκε την Τρίτη (27/10), με αποτέλεσμα η Ευρωλίγκα να προχωρήσει στην ενημέρωση για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης της Πέμπτης.

"Μετά από τη διάγνωση επιβεβαιωμένου συμπτωματικού κρούσματος Covid-19 σε μέλος της ομάδας μας, οι αρμόδιες Ελληνικές Αρχές (Γενική Γραμματεια Αθλητισμού, ΕΟΔΥ και Πολιτική Προστασία) επιλήφθηκαν της κατάστασης και έθεσαν την ομάδα σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των αρμόδιων Φορέων της Ελλάδας βαζοντας πάνω απ' όλα την υγεία αθλητών, προπονητών και εργαζομένων της" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση στο paobc.gr.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ