ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τρίτο κρούσμα κορονοϊού μετά το ταξίδι στη Ρωσία

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρωμένοι στο κέντρο του γηπέδου
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρωμένοι στο κέντρο του γηπέδου EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ακόμη ένα κρούσμα (το τρίτο) μετά το ταξίδι της ομάδας στη Ρωσία. Δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη Stoiximan Basket League.

Ο κορονοϊός χτύπησε ξανά τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αυτή τη φορά μετά το ταξίδι της ομάδας στη Ρωσία για τις εξ αναβολής αναμετρήσεις με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την Παρασκευή 16 Απριλίου, οι πράσινοι ανακοίνωσαν πως ακόμη ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό (είχαν ήδη βρεθεί θετικά δύο μέλη), με τα ενεργά κρούσματα να είναι πλέον τρία.

Εν όψει του εξ αναβολής αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (18/4, 17:00) πάντως, δεν τίθεται θέμα αναβολής -τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Θυμίζουμε πως στη διάρκεια του πρώτου κύματος κορονοϊού που έπληξε τους πράσινους, συνολικά έντεκα (11) μέλη είχαν νοσήσει με τις προπονήσεις να διακόπτονται για περίπου δεκαπέντε μέρες.

Η σχετική ενημέρωση του τριφυλλιού αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς (16/4) ελέγχους ένα ακόμη μέλος της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19. Η κατάσταση των τριών συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ