ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Τζάκσον, πρόβλημα και με τον Γουάιτ

ΦΙΛΙΚΟ / ΡΙΤΑΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΡΙΤΑΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τρεις σημαντικούς παίκτες θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα, καθώς Τζάκσον και Γουάιτ τραυματίστηκαν στη σημερινή (30/9) προπόνηση, ενώ εκτός παραμένει ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκινά η σεζόν 2020/21 για τον Παναθηναϊκό, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης (30/9) τραυματίστηκαν ο Πιέρ Τζάκσον και ο Άαρον Γουάιτ που θα μείνουν εκτός αποστολής για τον αγώνα της Παρασκευής (2/10) με τη Χίμκι στη Μόσχα.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ εγκατέλειψε με θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ έχει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Και οι δύο υποβλήθηκαν σε εξετάσεις σε κοντινό στο ΟΑΚΑ νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να αντικατασταθούν από τους Δίπλαρο - Περσίδη στην αποστολή των πράσινων.

Εκτός θα μείνει και ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, που δεν υπολογιζόταν γι' αυτή την αναμέτρηση. Ο Γιώργος Βόβορας δεν θα έχει, έτσι, τους δύο σημαντικότερους παίκτες που προόριζε για τη θέση του πλέι μέικερ, απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση και φυσικά διαθέτει τον σούπερ σκόρερ Αλέξι Σβεντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ