ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Γουόλτερς, χάνει το Super Cup στη Ρόδο

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Γουόλτερς, χάνει το Super Cup στη Ρόδο
EUROKINISSI

Χωρίς τον Νέιτ Γουόλτερς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο Super Cup. Ο 31χρονος Αμερικάνος πόιντ γκαρντ (1.93) διαγνώστηκε με θλάση και θα χάσει το ταξίδι στη Ρόδο.

Πριν από την πρώτη επίσημη υποχρέωσή του στη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός έχασε έναν βασικό άξονα λειτουργίας του, καθώς ο Νέιτ Γουόλτερς τραυματίστηκε και δεν θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες του Super Cup στη Ρόδο (1-2 Οκτωβρίου).

Όπως ενημέρωσε η πράσινη ΚΑΕ το πρωί της Τετάρτης (28/9), ο 31χρονος πόιντ γκαρντ (1.93) ένιωσε ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως υποφέρει από θλάση.

Με δεδομένο ότι δεν θα παίξει κόντρα στον Κολοσσό (1/10, 17:00 ΕΡΤ3, LIVE από το SPORT24), ούτε στον τελικό της Κυριακής (2/10, 21:00) εφόσον το Τριφύλλι προκριθεί, μένει να φανεί αν θα προλάβει την πρεμιέρα της EuroLeague με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη Παρασκευή (6/10) στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα βασιστεί πλέον στον Πάρις Λι και στον Λευτέρη Μποχωρίδη για την οργάνωση του παιχνιδιού, με τους νεοφερμένους Μάριους Γκριγκόνις και Ματέους Πονίτκα να ακολουθούν ως εναλλακτικές επιλογές, αφού τους αρέσει να κουβαλούν την μπάλα και να φτιάχνουν φάσεις για τον εαυτό τους ή τους άλλους.

Παράλληλα, δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και κλείνει η 6άδα των ξένων που θα δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ, με τον Άντριου Άντριους να πλαισιώνει τους Λι, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Γουίλιαμς και Γκουντάιτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ