ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τελευταία στιγμή κρίνεται του Μποχωρίδη εν όψει Περιστερίου

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα της EuroLeague
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Όσο περνούν οι ώρες, μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του Λευτέρη Μποχωρίδη στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με το Περιστέρι (4/5, 20:00). Τελευταία στιγμή θα παρθεί η απόφαση. Νοκ άουτ ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή (ή μη) του Λευτέρη Μποχωρίδη στον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με το Περιστέρι, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (4/5, 20:00 - LIVE από το Match Center του SPORT 24). Ο διεθνής γκαρντ, που είναι στα "πιτς" τις τελευταίες ημέρες, έκανε θεραπεία στον αριστερό δικέφαλο την παραμονή της μονομαχίας με τους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης", γεγονός που μειώνει αυτόματα ακόμη περισσότερο την πιθανότητα συμμετοχής του.

Παρόλ' αυτά, ο Όντεντ Κάτας έχει αποφασίσει να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, όντας σε απόλυτη συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο των πρασίνων.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως ο 46χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει ούτε στον Νεμάνια Νέντοβιτς ούτε στον Τι Τζέι Μπρέι. Ο πρώτος δεν έχει πάρει ακόμη το "πράσινο φως" για να επιστρέψει στην δράση μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας μετά το κάταγμα που υπέστη στον καρπό πριν από ενάμιση μήνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ