ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει την αποθεραπεία ο Νέντοβιτς, εκτός και ο Κασελάκης εν όψει Άλμπα

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την EuroLeague
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναχωρεί αύριο (25/2) το πρωί με προορισμό το Βερολίνο, για το παιχνίδι με την Άλμπα (26/2, 21:00). Ο Νεμάνια Νέντοβιτς συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του, ενώ και ο Λεωνίδας Κασελάκης παραμένει εκτός αποστολής.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου τρεις εβδομάδες (από τις 5 Φεβρουαρίου και το ματς με τον Ολυμπιακό) λόγω των συνεχόμενων κρουσμάτων κορονοϊού, που είχαν βάλει άπαντες σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση.

Ωστόσο, η ομάδα του Όντεντ Κάτας είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από δύο σχεδόν εβδομάδες, με σκοπό να ετοιμαστούν για το παιχνίδι με την Άλμπα.

Οι "πράσινοι" λοιπόν, αναχωρούν αύριο Πέμπτη (25/2) με προορισμό το Βερολίνο, για να αντιμετωπίσουν την Παρασκευή την Άλμπα (26/2, 21:00), για την 26η αγωνιστική της EuroLeague. Μάλιστα, να τονίσουμε ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του, ενώ εκτός παραμένει και ο Λεωνίδας Κασελάκης. Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα συμπεριληφθούν κανονικά στην αποστολή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ