Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με την Καπογιάννη στο "τιμόνι"

Η Ελένη Καπογιάννη στον πάγκο του Παναθηναϊκού σε αγώνα της Α1 Γυναικών
Η Ελένη Καπογιάννη στον πάγκο του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Πριν καν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Ελένης Καπογιάννη για ακόμη μία σεζόν.

Η εξέλιξη των τελικών της Α1 Γυναικών είναι στον "αέρα" μετά απ' όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και την προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ, παρόλ' αυτά ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κάτι που αποτυπώνεται στο γεγονός πως ανανεώθηκε το συμβόλαιο της Ελένης Καπογιάννη, με το τριφύλλι να επισημοποιεί τη συμφωνία την Τρίτη 18 Μαΐου.

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022. Τη συνέχεια της συνεργασίας του με την έμπειρη κόουτς ανακοινώνει το "τριφύλλι" πριν ακόμα τελειώσουν οι φετινοί τελικοί του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Ελένη Καπογιάννη δήλωσε:

"Η τιμή ήταν μεγάλη από την πρώτη στιγμή που ο Παναθηναϊκός μου ζήτησε να καθίσω στον πάγκο του. Ζώντας από μέσα τον Σύλλογο εδώ και 1,5 χρόνο η τιμή γίνεται κάθε μέρα και μεγαλύτερη γιατί αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει το να είσαι μέρος αυτής της οικογένειας.

Η πρόταση της διοίκησης να συνεχίζουμε μαζί και μάλιστα πριν ακόμα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, επιβεβαιώνει την αλληλοεκτίμηση μας. Όταν ήρθα στην ομάδα δεσμεύτηκα ότι το τμήμα θα μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού και θα επιστρέψει στη θέση που της αξίζει.

Με τεράστια προσπάθεια από όλους-ες έχουμε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της απόστασης αλλά η δουλειά δεν σταματά.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τους συνεργάτες του που μου άνοιξαν την πόρτα του Συλλόγου και έστρωσαν τον δρόμο της αναγέννησης και τη σημερινή διοίκηση του Τάκη Μαλακατέ που μας υποστηρίζει και στέκεται δίπλα μας στις καλές και τις κακές στιγμές, παρέχοντας όλα τα εχέγγυα για να δημιουργήσουμε τον Παναθηναϊκό που ονειρευόμαστε.

Τα καλύτερα έρχονται και θέλω από τη νέα σεζόν να τα ζήσουμε μαζί με τον κόσμο που μας δείχνει με κάθε τρόπο ότι είναι στο πλευρό μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ