ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στον "αέρα" ο Νεμάνια Νέντοβιτς λόγω Ερυθρού Αστέρα

Παναθηναϊκός: Στον "αέρα" ο Νεμάνια Νέντοβιτς λόγω Ερυθρού Αστέρα
INTIME SPORTS

Ο Ερυθρός Αστέρας διεκδικεί την υπογραφή του Νεμάνια Νέντοβιτς με στόχο να τον επαναφέρει στο Βελιγράδι μετά από δέκα χρόνια. Το buy out στο συμβόλαιο που έχει με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και το pressing των ερυθρολεύκων.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεσμεύεται εγγράφως γι ακόμη ένα χρόνο με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (βάσει του διετούς συμβολαίου που υπεγράφη πέρσι), αλλά τούτο δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο 31χρονος γκαρντ θα φοράει την πράσινη φανέλα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Όχι γιατί δεν χωράει (sic) στον σχεδιασμό του Ντέγιαν Ράντονιτς, όσο επειδή το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από τον Ερυθρό Αστέρα είναι κάτι παραπάνω από έντονο και μπορεί να τον οδηγήσει στην επιστροφή στο Βελιγράδι.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν εκφράσει με έντονο τρόπο προς την πλευρά του Νεμάνια Νέντοβιτς πως θέλουν να τον επαναφέρουν στο δυναμικό τους μετά από δέκα χρόνια (φόρεσε τη φανέλα τους από το 2008 έως το 2012), δείχνοντας μάλιστα διατεθειμένοι να "σπάσουν" το συμβόλαιο που έχει ο 31χρονος περιφερειακός με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Βάσει αυτού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξαγοράσουν το συμβόλαιό του αντί του ποσού των 300.000€. Ένας όρος που ενεργοποιείται αυτόματα εφόσον ο Νεμάνια Νέντοβιτς πιάσει συγκεκριμένο αριθμό αγώνων με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην EuroLeague. Το θέμα στην προκειμένη περίπτωση είναι η ερμηνεία του όρου αφού η αποβολή των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση άλλαξε τα δεδομένα, περιορίζοντας το μέγεθος της regular season και των αγώνων που μπορούσε να παίξει ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Η Mozzart Sport πήγε το θέμα ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας το πρωί της Πέμπτης 7 Ιουλίου πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Νεμάνια Νέντοβιτς σε ό,τι αφορά στο οικονομικό. Πράγμα που σημαίνει πως πλέον μένει είτε η συγκατάθεση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είτε η κάλυψη του buy out που προβλέπεται στο συμβόλαιο του 31χρονου με το τριφύλλι.

Όπως και να έχει, το μείζον είναι πως το μέλλον του 31χρονου γκαρντ στο ΟΑΚΑ δεν είναι δεδομένο. Τουλάχιστον όχι με τη λογική που άπαντες γνώριζαν/θεωρούσαν μέχρι πριν από μερικές ημέρες. Το δέλεαρ της επιστροφής στο Βελιγράδι σε συνδυασμό με την υπογραφή πολυετούς συμβολαίου με την ομάδα στην οποία αναδείχθηκε αρκούν για να βάλουν δεύτερες σκέψεις στον Νεμάνια Νέντοβιτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ