ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στη Σερβία κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές με τον Ντέγιαν Ράντονιτς

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη Σερβία αναφέρεται πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι κοντά στον Ντέγιαν Ράντονιτς για τη θέση του προπονητή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Telesport" ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντέγιαν Ράντονιτς για τη θέση του προπονητή. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται "υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στον προπονητή και τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα για επέκταση της συνεργασίας τους, πλέον όμως -σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση- εκείνος είναι πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ο λόγος έχει να κάνει με διαφωνίες που προέκυψαν στο μεσοδιάστημα ανάμεσα στην πλευρά του έμπειρου τεχνικού και της διοίκησης του Ερυθρού Αστέρα, οπότε η ελληνική ομάδα είναι πλέον στην pole position για να τον αποκτήσει".

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του 52χρονου τεχνικού είχε εκπνεύσει, άπαντες θεωρούσαν δεδομένη την παραμονή στην τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα. Όχι μόνο γιατί έχει καταγράψει πολλές επιτυχίες στον ερυθρόλευκο πάγκο τα τελευταία χρόνια, αλλά κι επειδή φέρεται να είχε δώσει τον λόγο του στον πρόεδρο του συλλόγου, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Στην πράξη βέβαια, το δημοσίευμα της Telesport κάνει λόγο για εκ των υστέρων διαφωνίες.

Τι ισχύει σε ό,τι αφορά στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ; Ο έμπειρος τεχνικός βρισκόταν στη shortlist του Αργύρη Πεδουλάκη, εξετάστηκε όπως κάθε μία από τις προτάσεις που έγιναν στους πράσινους. Όπως και να έχει, επειδή το θέμα είναι αρκετά ευαίσθητο για τον Ερυθρό Αστέρα περισσότερο (σ.σ.: ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι προπονητής - κεφάλαιο για τον σύλλογο εδώ και μια δεκαετία), η ιστορία δεν πρόκειται να τραβήξει πολύ. Κοινώς, δεν θα εξελιχθεί σε σίριαλ, παρά θα τελειώσει (είτε θετικά είτε αρνητικά) γρήγορα τόσο για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ όσο και για τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει καταγωγή από το Μαυροβούνιο, ξεκινώντας την καριέρα του από την Μπούντουτσνοστ (2005-'13). Ακολούθως μετακόμισε στον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο εργάστηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους (2013-'17 και 2020-'22). Ενδιάμεσα, είχε ένα διετές πέρασμα από την Μπάγερν, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην Bundesliga για δύο διαδοχικές σεζόν. Με τον Ερυθρό Αστέρα έχει καταγράψει σειρά από σπουδαίες επιτυχίες, τόσο γιατί έχει κατακτήσει πέντε φορές τον τίτλο στην ABA Liga όσο κι επειδή παρουσίαζε πάντα πολύ ανταγωνιστικά σύνολα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ