ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε εξέλιξη το ραντεβού Πεδουλάκη - Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Σε εξέλιξη το ραντεβού Πεδουλάκη - Ράντονιτς
EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκεται το απόγευμα της Τετάρτης (29/6) η συνάντηση του Αργύρη Πεδουλάκη με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, για να διαφανεί η διάθεση των δύο πλευρών για συνεργασία.

Λίγες ώρες μετά από την άφιξή του στην Αθήνα, στην οποία βρίσκεται μαζί με τον ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει το απόγευμα της Τετάρτης (29/6) συνάντηση με τον Αργύρη Πεδουλάκη για να διαπιστωθεί αν οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών θα καταλήξουν σε συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μαυροβούνιο προπονητή.

Πεδουλάκης και Ράντονιτς αναλύουν ο κάθε ένας το πλάνο του, θα συζητήσουν τα ποσά για το συμβόλαιο που θα υπογραφεί, το μπάτζετ των πράσινων και όλες τις λεπτομέρειες. Ο έμπειρος τεχνικός έχει πρόταση επέκτασης από τον Ερυθρό Αστέρα, οπότε μόλις η συνάντηση ολοκληρωθεί, πρώτα θα επικοινωνήσει με την σερβική ομάδα και στη συνέχεια θα δώσει την απάντησή του στον Παναθηναϊκό. Το πότε, χρονικά, θα γίνει αυτό δεν μπορεί να εκτιμηθεί με ασφάλεια, αν θα υπάρξει δηλαδή οριστική εξέλιξη απόψε ή το πρωί της Πέμπτης (30/6).

Επί της ουσίας, αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη, κάποιο συγκλονιστικό γεγονός που θα αλλάξει τις ισορροπίες, ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα γίνει ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Είτε απόψε, είτε αύριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ