ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Πλέον, όλοι απλά γελάνε..."

Παναθηναϊκός: "Πλέον, όλοι απλά γελάνε..."

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods τοποθετήθηκε με επίσημο τρόπο σε όσα έχει επισημάνει ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες, παραμονές του πρώτου τελικού του πρωταθλήματος.

Την παραμονή του πρώτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης σε όσα έχει αναφέρει η πλευρά του Ολυμπιακού . Οι "πράσινοι" επισημαίνουν πως η διάθεση για "ήσυχους" αγώνες εκλαμβάνεται ως αδυναμία, ενώ τονίζουν πως "όλοι απλά γελάνε" με τους "ερυθρολεύκους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Φαίνεται ότι στον αντίπαλό μας στους φετινούς τελικούς, η σιωπή μας και η συνεχής διάθεση από πλευράς μας για "ήσυχους" αγώνες, εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Για ακόμα μια φορά, λίγο πριν τους τελικούς, η διοίκησή τους προσπαθεί με κάθε τρόπο να δυναμιτίσει το κλίμα.

Πάλι, φέτος, πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα προς πάσα κατεύθυνση, προσπαθώντας να επηρεάσουν την διαιτησία υπέρ τους, αλλά ταυτόχρονα να οπλίσουν με περισσότερο μίσος τους οπαδούς τους. Όλοι θυμόμαστε πόσοι τελικοί έχουν διακοπεί στο ΣΕΦ από επεισόδια...

Επίσης, με αυτόν τον τρόπο, έχουν έτοιμο άλλοθι στην διαφαινόμενη νέα χρονιά χωρίς κάποια επιτυχία. Ας καταλάβουν ότι για το προσωπικό τους μικροσυμφέρον, διώχνουν κόσμο αλλά και χορηγούς από το άθλημα που υποτίθεται ότι αγαπάνε.

Αρχικά, όσοι δεν ήξεραν σας έβλεπαν με συμπάθεια...

Στην συνέχεια, άρχισαν να καταλαβαίνουν οι πολλοί...

Πλέον, όλοι απλά γελάνε...

Υ.Γ.: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Έχουν αποδείξει πολλάκις ότι τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και δυσφημιστικά για το άθλημα παραληρήματα δεν περνάνε ατιμώρητα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ