ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός περιμένει ενημέρωση για το ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε για τη σεζόν 2020/21
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε για τη σεζόν 2020/21 EUROKINISSI

Στάση αναμονής τηρούν στον Παναθηναϊκό, που μετά από το κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις τους δεν γνωρίζουν αν (και πότε) θα ταξιδέψουν στην Αγία Πετρούπολη για τον αγώνα της Πέμπτης (29/10) με τη Ζενίτ.

Στον αέρα βρίσκεται ο αγώνας Ζενίτ - Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, μετά από το κρούσμα κορονοϊού στους πράσινους.

Οι παράγοντες της ομάδας ενημέρωσαν άμεσα τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία, τους εξήγησαν πως η αποστολή έχει προγραμματίσει αναχώρηση για τη Ρωσία (με ενδιάμεσο σταθμό της Κωνσταντινούπολη) για το πρωί της Τετάρτης (28/10) και πλέον περιμένει απάντηση από την κυβέρνηση αλλά και από τη EuroLeague που επίσης γνωρίζει την κατάσταση και βρίσκεται και εκείνη μπροστά σε ακόμα μία αμήχανη κατάσταση τόσο νωρίς στη σεζόν 2020/21.

Στον Παναθηναϊκό υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορονοϊού, ούτως ή άλλως θα γινόταν αυτό στα πλαίσια των μέτρων που έχουν επιβληθεί στη φετινή EuroLeague πριν από κάθε αγωνιστική και περιμένουν για να διαπιστώσουν αν υπάρχει διασπορά του ιού στις τάξεις της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ