Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Παρωδία δίχως τέλος με τον 2ο τελικό

Η Σταμολάμπρου σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Η Σταμολάμπρου σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Η παρωδία με τον 2ο τελικό της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό συνεχίστηκε όλο το βράδυ. Επιτροπή Πρωταθλημάτων και ΚΕΔ/ΕΟΚ, έριχναν η μία το μπαλάκι στην άλλη και ανακοίνωση δεν βγήκε.

Οι ώρες περνούν, αλλά απόφαση αναφορικά με τη διεξαγωγή του 2ου τελικού της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν έχει παρθεί ακόμη. Οδεύουμε πλέον στην τελική ευθεία πριν από την -θεωρητική- ώρα έναρξης του αγώνα, που έχει οριστεί για την Κυριακή 16 Μαΐου στις 14:30 στο "Παύλος Γιαννακόπουλος", αλλά οι ομάδες εξακολουθούν να μένουν στο... τίποτα.

Την στιγμή που δεν έχει παρθεί απόφαση για την ένσταση που έκανε το τριφύλλι για τον τρόπο λήψης απόφασης των διαιτητών για το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ, ουδείς από το προεδρείο της ΕΟΚ ανέλαβε -τις τελευταίες ώρες- την ευθύνη να καταλήξει στο τι πρόκειται να συμβεί με τον 2ο τελικό ανάμεσα στους αιωνίους.

Περίπου στις 9.30 με 10 το βράδυ όλα έδειχναν ότι θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, όμως η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και η ΚΕΔ/ΕΟΚ έριχναν η μία το μπαλάκι στην άλλη προκειμένου να πάρει πάνω της το θέμα της αναβολής του δεύτερου τελικού. Καμία, όμως, δεν ανέλαβε τελικά την ευθύνη κι έτσι ανακοίνωση δεν βγήκε

Κι από την στιγμή που οι ομάδες δεν έχουν ενημερωθεί για αναβολή, οφείλουν να δώσουν το "παρών" στο "Παύλος Γιαννακόπουλος". Ακόμη και χωρίς διαιτητές, αφού η ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν έχει προχωρήσει στον ορισμό της τριάδας.

Μένουν λίγες ώρες μέχρι το τζάμπολ και ίσως να υπάρξει κάτι επίσημο το πρωί, αλλά και πάλι αυτό δεν θα αλλάξει το σκηνικό παρωδίας, με ευθύνη του παρόντος προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής.


Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ