Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, μέρος 2ο στους τελικούς της Α1 Γυναικών

Φάση από τον πρώτο τελικό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την Α1 Γυναικών
Φάση από τον πρώτο τελικό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την Α1 Γυναικών EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (18:00, ΕΡΤ Sports 2 και LIVE από το SPORT24) στον 2ο τελικό της Α1 Γυναικών. Προμηθέας - Λαύριο μέρος δεύτερο στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, μπαίνει στην 15η στροφή η Α2 Ανδρών.

Ωρα στέψης ή παράταση στην αγωνία στην Α1 Γυναικών; Σε μερικές ώρες θα το γνωρίζουμε αυτό, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (18:00, ΕΡΤ Sports 2 και LIVE από το SPORT24) στον 2ο τελικό της Α1 Γυναικών, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα.

Οι "ερυθρόλευκες" έχουν προβάδισμα με 2-1 στην σειρά (οι ομάδες μετέφεραν τα αποτελέσματά τους από την κανονική περίοδο) μετά την νίκη τους στην επανάληψη του πρώτου τελικού (73-58) και χρειάζονται μία ακόμα νίκη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Οι "πράσινες" από την πλευρά τους όμως θέλουν να φέρουν την σειρά στα ίσα και μετά να τα παίξουν όλα στον τελευταίο τελικό.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ

Δύο ημέρες μετά την νίκη του στον πρώτο ημιτελικό (79-86), ο Προμηθέας υποδέχεται το Λαύριο στον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών (18:00, ERTFLIX και LIVE από το SPORT 24), θέλοντας να πάρει την νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan Basket League για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Ο Προμηθέας έχει το μομέντουμ, αλλά το Λαύριο έχει δείξει αρκετές φορές φέτος ότι δεν σκοπεύει να πέσει αμαχητί, με όλα τα παιχνίδια των δύο ομάδων φέτος να έχουν παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον.

15Η ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2

Στην σκία της αναβολής του μεγάλου αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό Β΄και Απόλλωνα Πάτρας λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στους "ερυθρόλευκους", διεξάγεται σήμερα (22/5) η 15η αγωνιστική της Α2, με τους αγώνες Μαρούσι - Καρδίτσα, Πανερυθραϊκός - Παγκράτι και Ψυχικό - Ελευθερούπολη να ξεχωρίζουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Πανερυθραϊκός - Παγκράτι (17:00)

Ψυχικό - Ελευθερούπολη (17:00)

Μαρούσι - Καρδίτσα (17:00)

Δάφνη Δ. - Τρίτωνας (17:00)

Αμύντας -Οίακας Ναυπλίου (18:00)

Ρεπό: Καβάλα, Φίλιππος Βέροιας

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΛΑΥΡΙΟ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ