ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Βασίλης Παρθενόπουλος στο πλευρό των Διαμαντίδη-Αλβέρτη ως Γενικός Διευθυντής

Ο Βασίλης Παρθενόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Βασίλης Παρθενόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Παρθενόπουλος θα βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Δημήτρη Διαμαντίδη, έχοντας και αυτός τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Ο Βασίλης Παρθενόπουλος είναι ο άνθρωπος που θα πλαισιώσει τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη στο διοικητικό μοντέλο που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός την σεζόν 2021/22.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Πρόεδρος των "Πράσινων". Τάκης Τριαντόπουλος στην συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ, αναφέροντας ότι ο κύριος Παρθενόπουλος θα έχει ρόλο τεχνικού διευθυντή, όπως δηλαδή και οι δύο θρύλοι της ομάδας.

"Ο κύριος Παρθενόπουλος θα πλαισιώσει τους Αλβέρτη Διαμαντίδη" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Τριαντόπουλος, για να προσθέσει:

"Εγώ θα έχω έναν νέο ρόλο εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα. θα είμαι κοντά στην ομάδα, αλλά όχι καθημερινά. Εννοείται ότι πάντα θα είμαι κοντά στην ομάδα σε ό,τι χρειαστεί, δεν αλλάζει αυτό. Επανέρχεται ο κύριος Παρθενόπουλος μετά από μία μικρή παύση λόγω κορονοϊού".

Ο Βασίλης Παρθενόπουλος δήλωσε από την πλευρά του: "Νομίζω ότι ο πρόεδρος μας κάλυψε όλους. Θέλω να πω όμως δύο πράγματα. Ο Πρόεδρος ανέλαβε μία χρονιά με μεγάλο στοίχημα για τον εαυτό του και μας έκανε περήφανους.

Εγώ δεν έφυγα ποτέ. Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα που είναι σίγουρη για αυτά που κάνει. Είναι μεγάλη η ευθύνη που έχουμε αναλάβει. Η ευθύνη μας είναι απέναντι σε αυτό που αναλάβαμε από την οικογένεια του κύριου Γιαννακόπουλου ωστε να συνεχίσουμε τις νίκες και τις επιτυχίες."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ